Yksi Yhteinen

Punamustilla vahva edustus marraskuun maajoukkueleireillä

Marraskuu on kiireinen maajoukkuekuukausi. Punamustilla on vahva edustus kuun lopun maajoukkueleireillä, sillä joukkueen pelaajia on mukana peräti neljässä eri joukkueessa. A-maajoukkueen lisäksi PK-35 Vantaan pelaajia on nimetty kolmen eri ikäluokan nuorisomaajoukkueisiin.

Voitokkaasti MM-karsinnat aloittanut Suomen A-maajoukkue kokoontuu jälleen ensi viikolla. Kotikentällä karsintaurakkaansa jatkavaan maajoukkueryhmään on nimetty Tiia Peltonen ja Kaisa Collin. Suomi kohtaa Serbian sunnuntaina 26.11. Töölön jalkapallostadionilla.

Alle 19-, alle 18- ja alle 17-vuotiaiden maajoukkueet sen sijaan leireilevät marraskuun lopussa Eerikkilässä. Ensimmäisenä kokoontuu kevään EM-jatkokarsintoihin valmistautuva U19-maajoukkue, jonka matkassa on myös Punamustien Mette Barck. Leirin päätteeksi perjantaina 24.11. Suomi kohtaa maaottelussa Englannin.

Seuraavalla viikolla Eerikkilässä kokoontuu niin ikään EM-jatkokarsintoihin valmistautuva alle 17-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue. PK-35 Vantaan riveistä mukana on maalivahti Emma Immonen. Lisäksi joukkueeseen nimettiin PK-35:n B-tyttöjen Marie Mäkinen. Leiri huipentuu keskiviikkona 29.11. maaotteluun Euroopan rankingin kärkijoukkuetta Saksaa vastaan.

Myös vuotta vanhempien eli alle 18-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue leireilee Eerikkilässä samaan aikaan. Ensi syksynä EM-karsintansa aloittavassa joukkueessa ovat mukaan PK-35 Vantaan pelaajaryhmään nousseet Filippa Kilponen, Elli-Noora Kainulainen ja Jasmin Leppioja. Suomen U18-maajoukkue kohtaa leirin päätteeksi torstaina 30.11. harjoitusottelussa Ilveksen naisten joukkueen.

Punamustat marraskuun maajoukkuetehtävissä:

U19-tyttöjen maaottelu Suomi – Englanti perjantaina 24.11. klo 15.00 Eerikkilän jalkapallohallissa.

Naisten MM-karsintaottelu Suomi – Israel sunnuntaina 26.11. klo 14.00 Töölön jalkapallostadionilla.

U17-tyttöjen maaottelu Suomi – Saksa keskiviikkona 29.11. klo 17.00 Eerikkilän jalkapallohallissa.

U18-tyttöjen harjoitusottelu Suomi – Ilves torstaina 30.11. klo 17.45 Eerikkilän jalkapallohallissa.