Yksi Yhteinen

Punamustilla vahva edustus marraskuun maajoukkueleireillä

Marraskuu on kiireinen maajoukkuekuukausi. Punamustilla on vahva edustus kuun lopun maajoukkueleireillä, sillä joukkueen pelaajia on mukana peräti neljässä eri joukkueessa. A-maajoukkueen lisäksi PK-35 Vantaan pelaajia on nimetty kolmen eri ikäluokan nuorisomaajoukkueisiin.

Voitokkaasti MM-karsinnat aloittanut Suomen A-maajoukkue kokoontuu jälleen ensi viikolla. Kotikentällä karsintaurakkaansa jatkavaan maajoukkueryhmään on nimetty Tiia Peltonen ja Kaisa Collin. Suomi kohtaa Serbian sunnuntaina 26.11. Töölön jalkapallostadionilla.

Alle 19-, alle 18- ja alle 17-vuotiaiden maajoukkueet sen sijaan leireilevät marraskuun lopussa Eerikkilässä. Ensimmäisenä kokoontuu kevään EM-jatkokarsintoihin valmistautuva U19-maajoukkue, jonka matkassa on myös Punamustien Mette Barck. Leirin päätteeksi perjantaina 24.11. Suomi kohtaa maaottelussa Englannin.

Seuraavalla viikolla Eerikkilässä kokoontuu niin ikään EM-jatkokarsintoihin valmistautuva alle 17-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue. PK-35 Vantaan riveistä mukana on maalivahti Emma Immonen. Lisäksi joukkueeseen nimettiin PK-35:n B-tyttöjen Marie Mäkinen. Leiri huipentuu keskiviikkona 29.11. maaotteluun Euroopan rankingin kärkijoukkuetta Saksaa vastaan.

Myös vuotta vanhempien eli alle 18-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue leireilee Eerikkilässä samaan aikaan. Ensi syksynä EM-karsintansa aloittavassa joukkueessa ovat mukaan PK-35 Vantaan pelaajaryhmään nousseet Filippa Kilponen, Elli-Noora Kainulainen ja Jasmin Leppioja. Suomen U18-maajoukkue kohtaa leirin päätteeksi torstaina 30.11. harjoitusottelussa Ilveksen naisten joukkueen.

 

Punamustat marraskuun maajoukkuetehtävissä:

U19-tyttöjen maaottelu Suomi – Englanti perjantaina 24.11. klo 15.00 Eerikkilän jalkapallohallissa.

Naisten MM-karsintaottelu Suomi – Israel sunnuntaina 26.11. klo 14.00 Töölön jalkapallostadionilla.

U17-tyttöjen maaottelu Suomi – Saksa keskiviikkona 29.11. klo 17.00 Eerikkilän jalkapallohallissa.

U18-tyttöjen harjoitusottelu Suomi – Ilves torstaina 30.11. klo 17.45 Eerikkilän jalkapallohallissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com