TPS  PK 35 Vantaa, 2 3, Naisten Liiga, 30.9.2017 76

Emma Immonen valmiina toiseen sopimuskauteensa

Viime kauden aikana naisten joukkueen mukaan noussut nuori Emma Immonen nähdään PK-35 Vantaan ryhmässä myös ensi kaudella. 16-vuotias maalivahti solmi Punamustien kanssa kesällä kauden 2018 loppuun asti ulottuvan sopimuksen, joten hän valmistautuu nyt ensimmäiseen täyteen kauteensa Naisten Liigassa.

Immonen nousi Punamustien harjoitusryhmään jo viime talvena, mutta hän aloitti sarjakauden vielä PK-35:n B-tyttöjen mukana. Liigadebyyttinsä Immonen pääsi tekemään toukokuussa, kun hän torjui nollapelin Kuopion Pallokissoja vastaan. Yhteensä Immonen pelasi päättyneellä kaudella kolme Naisten Liigan ottelua ja Suomen Cupin välierän sekä loppuottelun. Immonen kuuluu myös Suomen alle 17-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueeseen.

Sujuva siirtymä B-tytöistä Naisten Liigaan

PK-35 Vantaan päävalmentaja Jari Väisäsen mukaan Immonen siirtyi todella sujuvasti B-tytöistä aikuisten joukkueen mukaan. Hän kiittelee etenkin nuoren maalivahdin määrätietoisuutta ja hienoa asennetta.

– Emma nousi pelaavaan ryhmäämme kesken kauden tärkeällä hetkellä ja pelasi hyviä pelejä sekä Naisten Liigassa että Suomen Cupissa. Askel B-tytöistä Naisten Liigaan on iso, mutta Emma on ollut siihen henkisesti todella valmis, Väisänen sanoi.

– Hän on osoittanut harjoituksissa ja peleissä olevansa jo nyt todella kovan luokan maalivahti. Tuolla asenteella ja harjoittelulla hänellä on varmasti edessään hieno tulevaisuus. Emma pystyy pelaamaan hyvin myös jalalla, mikä on meidän pelitavassamme erittäin tärkeää.

Immosen mukaan PK-35 Vantaa tarjoaa hyvän paikan kehittyä. Hän valmistautuu ensimmäiseen täyteen kauteensa liigajoukkueen mukana korkein odotuksin.

– On huippujuttu pelata PK-35 Vantaassa myös tulevalla kaudella. On hienoa jatkaa harjoittelua näin hyvässä ympäristössä. Ympärilläni olevat pelaajat ovat niin taitavia ja haluavat kehittyä, että he tukevat myös omaa kehittymistäni, Immonen totesi.

– Pääsin tutustumaan joukkueen pelaajiin jo viime kaudella, joten on hienoa jatkaa tässä jengissä. Tulevalla kaudella henkilökohtaisena tavoitteenani on kehittyä mahdollisimman paljon ja päästä sen myötä pelaamaan otteluita Naisten Liigassa ja Suomen Cupissa. Joukkueena olemme ottaneet viime kauden pettymyshopeista opiksemme ja luulen, että olemme tulevalla kaudella täynnä voitontahtoa.

PK-35 Vantaan julkaistut sopimuspelaajat kaudelle 2018: Velma Oikarinen, Emma Immonen, Tiia Peltonen, Ashley Riefner, Roosa Bröijer, Filippa Kilponen, Elli-Noora Kainulainen ja Jasmin Leppioja.

Lisää sopimusuutisia on luvassa vielä tämän viikon aikana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com