HJK  PK 35 Vantaa, 2 0 91 (1)

Velma Oikarinen jatkaa Punamustien maalilla

PK-35 Vantaa ja maalivahti Velma Oikarinen ovat solmineet kauden 2018 kattavan jatkosopimuksen. Tuleva kausi on 22-vuotiaalle Oikariselle jo seitsemäs Punamustien paidassa.

Oikarinen nousi liigajoukkueen mukaan vuonna 2012 PK-35 Vantaan yhteistyöseura VJS:n kautta. Naisten Liigassa hän teki ensiesiintymisensä kaudella 2014. Punamustissa viettämiensä kausien aikana Oikarinen on ollut voittamassa neljää Suomen mestaruutta ja yhtä Suomen Cupin mestaruutta. Eri ikäluokkien nuorisomaajoukkueissa pelannut Oikarinen on noussut viime vuosina mukaan myös Suomen A-maajoukkuerinkiin.

Loukkaantumiset häiritsivät Oikarisen päättynyttä kautta. Hän pystyi pelaamana kauden aikana vain seitsemän sarjaottelua, joissa hän piti maalinsa puhtaana kahdesti. Yhteensä Oikarinen on pelannut Naisten Liigassa 30 ottelua ja torjunut niissä 13 nollapeliä.

Monivuotinen luottomaalivahti

PK-35 Vantaan päävalmentaja Jari Väisänen on tyytyväinen monivuotisen luottopelaajan jatkosopimukseen. Hänen mukaansa Oikarinen sopii Punamustien pelitapaan mainiosti.

– Velma on ollut PK-35 Vantaassa jo pitkään ja usean vuoden ajan myös pelaavana maalivahtina. Hän on ollut meille hyvä luottomaalivahti. Velma on hyvä harjoittelija ja huipputorjuja. Lisäksi meidän kannaltamme on tärkeää, että hän pystyy pelaamaan hyvin jalalla, osallistumaan peliin ja tekemään omia ratkaisuja alhaalla, Väisänen sanoi.

– Hänellä on myös hyvä keskittymiskyky ja hän pystyy pitämään ylimääräiset asiat poissa mielestään. Vaikka vastustajilla ei aina ole kauheasti tilanteita peleissä, Velma on pystynyt olemaan valmiina aina tilanteen tullen.

Oikarinen odottaa jo tulevaa kautta malttamattomana. Hän on toipunut loppukesällä saamastaan rannevammasta ja on jo päässyt harjoittelemaan. Joukkueharjoitusten alkaessa marraskuun lopussa Oikarinen on jo täysipainoisesti mukana.

– Odotan ensi kautta jo innokkaana. Viime kaudella loukkaantumisia oli vähän liikaa, joten nyt tavoitteenani on tietysti pelata mahdollisimman hyvä ja ehjä kausi, Oikarinen totesi.

Lisää sopimusuutisia on luvassa jo huomenna.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com