Jasmin Leppioja, Uutiskuva

Jasmin Leppioja nousee naisten joukkueeseen

PK-35 Vantaa on solminut hyökkääjä Jasmin Leppiojan kanssa kaksivuotisen pelaajasopimuksen. 17-vuotias Leppioja nousee naisten joukkueen mukaan PK-35:n B-tytöistä.

PK-35:n B-tytöissä Leppioja oli mukana voittamassa Suomen mestaruutta kaudella 2016 ja SM-hopeaa tänä syksynä. Päättyneellä kaudella Leppioja sijoittui B-tyttöjen SM-sarjan maalipörssissä jaetulle kolmannelle sijalle. Vain yksi maali erotti hänet maalipörssin kärkikaksikosta. Leppioja on esiintynyt myös Suomen nuorisomaajoukkueissa.

Leppioja jatkaa omalta osaltaan Punamustien B-tytöistä naisten joukkueeseen nousseiden pelaajien putkea. Hän on kuluneen vuoden aikana jo kuudes B-tytöistä Naisten Liigaan ponnistanut pelaaja.

Kova halu kehittyä

PK-35 Vantaan päävalmentaja Jari Väisäsen mukaan Leppioja esiintyi edukseen harjoitellessaan naisten joukkueen mukana. Väisänen kuvailee Leppiojaa maaliahneeksi hyökkäyspään pelaajaksi.

– On todella hienoa, että PK-35:n juniorimylly kasvattaa pelaajia, jotka kykenevät nousemaan liigajoukkueeseen. Tuoreimpana esimerkkinä on ”Jasu”, joka vakuutti meidät päättyneellä kaudella, kun B-tyttöjen pelaajia kävi harjoittelemassa meidän mukanamme. Jasu on pelaaja, joka haistaa maalipaikat hyvin ja on niissä rohkea, Väisänen kertoi.

– Hän on valmis kovaan harjoitteluun ja haluaa selkeästi kehittyä – ja tavoitteet ovat sen mukaisia. Uskon, että Jasu kehittyy hyökkääjänä ensi kaudella hyvässä ympäristössä ja on valmis ottamaan ensiaskeleensa Naisten Liigassa.

Leppioja odottaa innolla ensimmäistä kauttaan aikuisten sarjassa. Hän on viihtynyt Punamustien harjoituksissa alusta lähtien hyvin.

– On hienoa päästä näin hyvän ja mukavan joukkueen mukaan tulevalle kaudelle! Odotan innolla uusia haasteita, hieman erilaista ympäristöä sekä tietysti kovempia pelejä, Leppioja tuumi.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com