PK 35 Vantaa – JyPK, 2 1, Respect Suomen Cup, 13.8.2017 82

Ashley Riefnerille jatkosopimus

PK-35 Vantaa on solminut laitapelaaja Ashley Riefnerin kanssa kauden 2018 kattavan jatkosopimuksen. Yhdysvaltalaiselle Riefnerille tuleva kausi on jo kolmas Suomessa.

23-vuotias Riefner saapui Suomeen keväällä 2016. Ennen PK-35 Vantaan riveihin liittymistään hän oli pelannut yliopistosarjaa kotimaassaan Yhdysvalloissa. Punamustien paidassa Riefner on saavuttanut tuplamestaruuden kaudella 2016 ja päättyneellä kaudella hopeaa sekä Naisten Liigassa että Suomen Cupissa.  Päättyneellä kaudella Riefner viimeisteli Naisten Liigassa neljä maalia ja tarjoili syötön niin ikään neljään osumaan.

Riefner matkusti loppuvuoden ajaksi kotimaahansa ja liittyy Punamustien harjoitusvahvuuteen jälleen tammikuun alussa. Juoksuvoimainen laitapelaaja näkee Suomen hyvänä kehitysympäristönä.

– Olen todella iloinen ja innoissani solmittuani PK-35 Vantaan kanssa jatkosopimuksen kaudelle 2018. Koen tämän olevan minulle hieno ympäristö kehittyä sekä pelaajana että ihmisenä, ja viedä pelaamiseni uudelle tasolle, Riefner sanoi.

– Arvostan joukkuekavereitani ja heidän taitojaan paljon, joten minulla on isot odotukset ensi kaudelle. Se ei varmasti tule olemaan helppoa, mutta mielestäni meillä on riittävästi laatua saavuttaaksemme hienoja asioita.

Työteliäs ja monikäyttöinen pelaaja

Punamustien päävalmentaja Jari Väisäsen mukaan Riefner on sopeutunut kahden kauden kuluessa hienosti suomalaiseen elämänmenoon. Pelikentällä Väisänen kiittelee etenkin Riefnerin työmoraalia ja kykyä pelata eri pelipaikoilla.

– ”Rief” on sopeutunut hyvin Suomeen ja meidän pelitapaamme. Hän on valmis tekemään paljon töitä ja oppimaan uutta, joten hän sopii joukkueeseemme hienosti. Rief on taitava, nopea, vahva ja rohkea. Lisäksi hän pystyy pelaamaan usealla eri pelipaikalla, mikä on meille todella arvokas asia, Väisänen totesi.

– Kuten saimme viime kaudella nähdä, Riefillä on tekniikka hallussa myös suorissa vapaapotkuissa. Uskon, että saamme ensi kaudella nähdä Riefiltä myös entistä vahvempaa ja rohkeampaa 1v1 –pelaamista.

PK-35 Vantaa julkaisee tulevina päivinä lisää pelaajasopimuksia uudelle kaudelle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com