PK 35 Vantaa – TPS, 1 1, Naisten Liiga, 13.5.2017 28

Roosa Bröijer jatkaa Punamustissa

PK-35 Vantaa on solminut viime kausien luottopelaajiinsa lukeutuneen Roosa Bröijerin kanssa kauden 2018 kattavan jatkosopimuksen. Keskikenttäpelaajalle tuleva kausi on neljäs Punamustien riveissä.

20-vuotias VJS-kasvatti teki ensiesiintymisensä Naisten Liigassa kaudella 2014 ja nousi tiiviimmin naisten joukkueen mukaan vuotta myöhemmin. PK-35 Vantaan riveihin noustuaan Bröijer on kasvattanut rooliaan kausi kaudelta. Päättyneellä kaudella Bröijer pelasi Punamustien kaikissa kilpailullissa otteluissa. Naisten Liigassa hän viimeisteli neljä maalia ja teki esityön yhteentoista osumaan.

PK-35 Vantaan paidassa Bröijer on päässyt juhlimaan kahta Suomen mestaruutta ja yhtä Suomen Cupin mestaruutta. Suomen eri nuorisomaajoukkueissa esiintynyt Bröijer kuuluu tällä hetkellä myös alle 23-vuotiaiden naisten maajoukkueryhmään.

Todellinen joukkuepelaaja

Punamustien päävalmentaja Jari Väisäsen mukaan Bröijer on tärkeä palanen tulevan kauden joukkueeseen. VJS:n junioriputken kautta pääsarjaan noussut Bröijer sopii Punamustien ryhmään loistavasti sekä kentällä että sen ulkopuolella.

– Roosa on todella potentiaalinen pelaaja, joka kykenee rytmittämään peliä sekä luomaan muille pelaajille aikaa ja tilaa – ja mikä tärkeintä, myös maalipaikkoja. Roosalla on hyvä laukaus ja uskon, että ensi kaudella pääsemme ihailemaan niitä yhä enemmän ja enemmän, Väisänen sanoi.

– Roosa on todellinen joukkuepelaaja, joka tuo omalla olemuksellaan myös iloa ja hauskuutta joukkueen arkeen.

Edellisen kauden päättymisestä on kulunut vasta vajaa kuukausi, mutta Bröijer odottaa tulevia haasteita jo innolla. Hän uskoo, että Punamustilla on potentiaalia kehittää pelaamistaan entisestään.

– Odotan jo uutta kautta. Toivottavasti onnistumme tekemään asioita vielä paremmin kuin tällä kaudella ja pelaamaan hyvää futista. Sen myötä voimme pärjätä heti alusta lähtien paremmin ja pelata ehjän sekä tasaisen kauden, Bröijer totesi.

PK-35 Vantaa julkaisee tällä viikolla vielä lisää tulevan kauden pelaajasopimuksia.