PK 35 Vantaa – TPS, 1 1, Naisten Liiga, 13.5.2017 28

Roosa Bröijer jatkaa Punamustissa

PK-35 Vantaa on solminut viime kausien luottopelaajiinsa lukeutuneen Roosa Bröijerin kanssa kauden 2018 kattavan jatkosopimuksen. Keskikenttäpelaajalle tuleva kausi on neljäs Punamustien riveissä.

20-vuotias VJS-kasvatti teki ensiesiintymisensä Naisten Liigassa kaudella 2014 ja nousi tiiviimmin naisten joukkueen mukaan vuotta myöhemmin. PK-35 Vantaan riveihin noustuaan Bröijer on kasvattanut rooliaan kausi kaudelta. Päättyneellä kaudella Bröijer pelasi Punamustien kaikissa kilpailullissa otteluissa. Naisten Liigassa hän viimeisteli neljä maalia ja teki esityön yhteentoista osumaan.

PK-35 Vantaan paidassa Bröijer on päässyt juhlimaan kahta Suomen mestaruutta ja yhtä Suomen Cupin mestaruutta. Suomen eri nuorisomaajoukkueissa esiintynyt Bröijer kuuluu tällä hetkellä myös alle 23-vuotiaiden naisten maajoukkueryhmään.

Todellinen joukkuepelaaja

Punamustien päävalmentaja Jari Väisäsen mukaan Bröijer on tärkeä palanen tulevan kauden joukkueeseen. VJS:n junioriputken kautta pääsarjaan noussut Bröijer sopii Punamustien ryhmään loistavasti sekä kentällä että sen ulkopuolella.

– Roosa on todella potentiaalinen pelaaja, joka kykenee rytmittämään peliä sekä luomaan muille pelaajille aikaa ja tilaa – ja mikä tärkeintä, myös maalipaikkoja. Roosalla on hyvä laukaus ja uskon, että ensi kaudella pääsemme ihailemaan niitä yhä enemmän ja enemmän, Väisänen sanoi.

– Roosa on todellinen joukkuepelaaja, joka tuo omalla olemuksellaan myös iloa ja hauskuutta joukkueen arkeen.

Edellisen kauden päättymisestä on kulunut vasta vajaa kuukausi, mutta Bröijer odottaa tulevia haasteita jo innolla. Hän uskoo, että Punamustilla on potentiaalia kehittää pelaamistaan entisestään.

– Odotan jo uutta kautta. Toivottavasti onnistumme tekemään asioita vielä paremmin kuin tällä kaudella ja pelaamaan hyvää futista. Sen myötä voimme pärjätä heti alusta lähtien paremmin ja pelata ehjän sekä tasaisen kauden, Bröijer totesi.

PK-35 Vantaa julkaisee tällä viikolla vielä lisää tulevan kauden pelaajasopimuksia.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com