PK 35 Vantaa – Pallokissat, Naisten Liiga, 3.9.2017

Emma Immonen U17-maaottelutehtäviin

PK-35 Vantaan maalivahti Emma Immonen on nimetty mukaan alle 17-vuotiaiden tyttöjen EM-karsintaturnaukseen. Neljän joukkueen karsintaturnaus pelataan Sloveniassa 23. – 29. lokakuuta.

Suomi kohtaa karsintaturnauksessa emäntämaa Slovenian, Italian ja Maltan. Turnauksen kaksi parasta joukkuetta ja lisäksi yhdentoista karsintaturnauksen paras lohkokolmonen etenevät EM-jatkokarsintaan. Lopputurnaus pelataan ensi vuoden toukokuussa Liettuassa.

16-vuotias Immonen nousi Punamustien naisten joukkueen mukaan viime talvena ja teki toukokuussa ensiesiintymisensä Naisten Liigassa. Immonen on pelannut tällä kaudella kolme sarjaottelua ja Suomen Cupin välierän Kokkolassa GBK:ta vastaan.

Immosen lisäksi karsintaryhmään nimettiin myös PK-35:n B-tyttöjen Marie Mäkinen.