UUTISET

Päivitystä Punamustien loukkaantumistilanteeseen

13.9.2017

PK-35 Vantaan sarjakautta ovat häirinneet tänä vuonna lukuisat loukkaantumiset. Hiljaittain alkanut maajoukkuetauko toi Punamustille jälleen ikäviä uutisia, mutta kuntoutumisosastolla on tapahtunut myös positiivisia asioita.

Alle 19-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueleirillä mukana ollut Eva Nyström loukkaantui heti ryhmän ensimmäisissä harjoituksissa. Tarkempaa toipumisennustetta odotetaan vielä, mutta paha polvivamma pitää Nyströmin varmuudella sivussa pelikentiltä loppukauden ajan. Myös niin ikään U19-joukkueeseen nimetty Mette Barck joutui jättämään leirin väliin loukkaantumisen vuoksi. Vamma ei kuitenkaan ole vakava, joten Barck lienee pelikunnossa jo liigapelien jatkuessa puolentoista viikon kuluttua.

Myös U23-maajoukkueen mukana Tanskassa ollut Roosa Bröijer joutui jättämään matkaohjelmaan kuuluneen ottelun väliin harjoituksissa saadun vamman takia. Punamustien onneksi Bröijerin vamma on kuitenkin lievä, joten Barckin tavoin myös hän lienee käytettävissä jo syyskuun otteluissa.

Pitkään sivussa olleista pelaajista Ronja Ikosen polvivammasta kuntoutuminen on sujunut hyvin. Ikonen saa jo osallistua myös Punamustien pallollisiin harjoituksiin. Elokuussa ranteensa loukannut Velma Oikarinen on saanut vihdoin kipsin pois kädestään ja pääsee aloittamana kätensä kuntouttamisen. Kesäkuusta lähtien sivussa olleen Netta Koson kuntoutus on alkanut hyvin, mutta hänen vammansa suhteen edetään rauhallisesti.

Positiivisista kuntoutumisuutisista huolimatta edellä mainittua kolmikkoa ei nähdä enää tämän kauden aikana pelikentillä. Hanne Ojanperä sen sijaan on harjoitellut joukkueen mukana elokuusta lähtien ja oli viime viikon HJK-ottelussa jo vaihtopelaajien joukossa.

Punamustien pelit Naisten Liigassa jatkuvat lauantaina 23.9. Silloin PK-35 Vantaa saa Myyrmäkeen vieraakseen Tampereen Ilveksen.

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.

Arkistot