Yksi Yhteinen

Punamustien loppukauden kausikortit nyt myynnissä

Juhannus on vietetty ja kilpailukausi lähestyy puoliväliään. Sen johdosta PK-35 Vantaa myy nyt loppukauden kattavia kausikortteja edulliseen 25 euron hintaan.

Kortti sisältää PK-35 Vantaan jäljellä olevat Naisten Liigan runkosarjan kotiottelut sekä loppusarjan kotiottelut. Lisäksi kortti oikeuttaa sisäänpääsyyn mahdollisiin Suomen Cupin ja naisten Mestarien liigan kotiotteluihin.

Loppukauden kausikortteja voi tilata sähköpostitse osoitteesta info@pk35vantaa.fi. Lisäksi kortteja voi ostaa PK-35 Vantaan kotiotteluista ja Pihlajamäen Aava Areenan Cafe 35:stä.