UUTISET

PK-35 Vantaa ja Hotelli Korpilampi yhteistyösopimukseen

4.4.2017

PK-35 Vantaa on solminut yhteistyösopimuksen Hotelli Korpilammen kanssa. Sopimuksen myötä Korpilampi on tällä kaudella näkyvästi esillä myös Punamustien pelipaidassa.

Hotelli sijaitsee Espoossa Korpilammen rannalla luonnon keskellä. Se tarjoaa hyvät tilat muun muassa kokouksiin, virkistyspäiviin ja muihin tilaisuuksiin. Korpilampi sopii erinomaisesti myös urheilujoukkueille. Korpilammen hotellinjohtajan Nina Peltolan mukaan PK-35 Vantaa on heille luonteva yhteistyökumppani.

– Kun Hotelli Korpilampi mietti yhteistyösopimusta, pohdittiin sponsorointikohteen soveltumista meidän tuotteidemme kohderyhmään ja asiakasprofiiliin. Meillä on sopivia tuotteita niin joukkueille kuin sidosryhmille, kuten esimerkiksi edulliset majoitusvaihtoehdot, loistavat liikuntamahdollisuudet, hyvä ja ravitseva ruoka, isot kokoustilat sekä turvallinen ympäristö, Peltola kertoi.

Peltolan mukaan Punamustien naisten joukkueen toiminta vastaa hyvin Korpilammen arvoja. Hän uskoo pelipaitamainoksen tuovan hotellille positiivista näkyvyyttä.

– Meille näkyvyyden, tunnettuuden ja yritysimagon kehittäminen ovat tärkeitä tavoitteita. Näemme, että esimerkiksi kuluttajat ovat aika kriittisiä perinteistä mainontaa kohtaan. Paitamainos eroaa muusta mainonnasta ja on kenties tehokkaampaa, Peltola sanoi.

– PK-35 Vantaan naiset pyrkivät aina erinomaiseen suoritukseen, kuten mekin omilla tuotteillamme ja uskon, että arvomaailmamme ovat hyvin samantyyppiset. On mukavaa lähteä mukaan naisfutiksen yhteistyökumppaniksi.

PK-35 Vantaan general manager Kaj Björkqvist on iloinen Korpilammen ja seuran aloittamasta yhteistyöstä. Hallitsevana Suomen mestarina PK-35 Vantaa tulee jälleen kilpailemaan mahdollisuudesta järjestää naisten Mestarien liigan karsintaturnaus elokuussa Vantaalla. Björkqvistin mukaan Korpilampi tarjoaisi turnausvieraille loistavat olosuhteet rauhallisessa ympäristössä.

– Jos onnistumme jälleen kerran vakuuttamaan UEFA:n päättävät tahot ja saamme turnauksen järjestettävämmäksemme, voimme toivottavasti samalla hyödyntää uuden yhteistyökumppanimme palveluita. Sen myötä voimme tarjota turnaukseen osallistuville kolmelle ulkomaalaiselle huippujoukkueelle ensiluokkaisen mahdollisuuden nauttia huippujalkapallon ohessa turnausviikon aikana suomalaisesta laadukkaasta hotelliasumisesta ja rentoutumisesta pelien välissä puhtaan luonnon äärellä, Björkqvist suunnittelee.

Lisätietoa Hotelli Korpilammesta löydät osoitteesta https://www.korpilampi.fi/.

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.