UUTISET

Punamustille hyvä harjoitusottelu poikia vastaan

1.4.2017

Naisten Liigan ollessa maaottelutauolla PK-35 Vantaa pelasi lauantai-iltapäivänä harjoitusottelun Gnistanin 02-poikia vastaan. Pirkkolan urheilupuiston tekonurmella pelattu ottelu päättyi lopulta tasalukemiin 2-2.

Oman mausteensa peliin toi liukas kenttä, jolla pallo liikkui todella nopeasti ja ajoittain jopa arvaamattomasti. Haastavista olosuhteista huolimatta PK-35 Vantaa kykeni harjoitusottelussa hyvään pelisuoritukseen.

Punamustien molemmat osumat viimeisteli Kaisa Collin, joka osui kertaalleen molemmilla jaksoilla. Avausjaksolla Collin vei naiset johtoon nostamalla pallon rangaistusalueen rajalta vastaan tulleen maalivahdin yli takayläkulmaan. Toisella jaksolla Collin nosti Punamustat lyhyenä pelatun kulmapotkun jälkeen tasoihin puskemalla pallon takatolpalta maaliin.

Maalivahti Henriikka Mäkelä ja puolustaja Tiia Peltonen seurasivat ottelun varotoimenpiteenä sivusta, mutta muut pelikuntoiset pelaajat saivat runsaasti peliaikaa. Myös onnistujia löytyi tänään laajalta rintamalta. Ida Raustola ja Selina Mustajoki muodostivat toimivan toppariparin ja pelasivat molemmat hienon ottelun. Myös keskikentällä aloittanut kaksikko Vilma Väisänen ja Ella Hopponen esiintyivät edukseen. Tolppien välissä Velma Oikarinen pelasi hyvän ottelun ja venyi avausjaksolla kertaalleen todella näyttävään torjuntaan.

Punamustien pelit Naisten Liigassa jatkuvat pitkäperjantaina 14.4. klo 14.00. Silloin PK-35 Vantaa saa Myyrmäkeen vieraakseen Åland Unitedin.

Avauskokoonpano:
Oikarinen; Nyström, Mustajoki, Raustola, Salmi; Väisänen, Hopponen; Barck, Bröijer, Kosunen; Collin.

Vaihtopelaajat: Mäkelä, Ahtinen, Nurmela, Riefner.

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.