PK 35 Vantaa – Honka, 2 0, Respect Suomen Cup Finaali, 16.10.2016 (312 Of 587)

Vilma Väisänen ja Elina Salmi valmiina kotiavaukseen

PK-35 Vantaa pelaa huomenna sarjakauden ensimmäisen kotiottelunsa, kun FC Honka vierailee Myyrmäessä. Punamustien Vilma Väisänen ja Elina Salmi odottavat kotikentälle pääsyä innolla.

Punamustien naiset pelasivat Myyrmäen jalkapallostadionilla viimeksi lokakuussa, jolloin joukkue vastaanotti Naisten Liigan päätöskierroksella kultamitalinsa. Talvikaudella PK-35 Vantaa on pelannut kotiottelunsa Myyrmäki-hallissa. Myös vuoden ensimmäiset ulkopelit on pelattu vieraskentillä, joten huomenna PK-35 Vantaa pääsee pitkän tauon jälkeen jälleen kotikentälleen.

Keskikenttäpelaaja Vilma Väisäsen ja puolustaja Elina Salmen mukaan kauden ensimmäinen kotiottelu on aina erityinen tapahtuma.

– Olemme kaikki odottaneet ensimmäistä kotipeliä ja sitä, että pääsemme pitkästä aikaa pelaamaan stadionilla, Väisänen sanoi.

– Ensimmäinen peli kotistadionilla antaa meille varmasti lisätehoja huomiseen otteluun. Odotan kotiavausta innolla ja uskon, että siitä on tulossa kova ottelu, Salmi ennakoi.

Punamustien ja FC Hongan väliset ottelut ovat olleet viime vuosina usein tasaisia koitoksia. Väisänen ennakoi, että myös huomenna nähdään hyvätasoinen ottelu.

– FC Honka on ollut meille aina kova vastus, joten lauantaina on varmasti tulossa hyvä peli. Tärkeintä on, että pelaamme omaa peliämme ja saamme sen myötä onnistumisia.

Myös Salmi korostaa omaan pelaamiseen keskittymisen tärkeyttä. Samalla joukkue kuitenkin tiedostaa myös vastustajan vahvuudet.

– Vastassa on aggressiivinen ja hyvä vastaiskujoukkue, joten meidän pitää olla valppaina läpi ottelun. Omalla pelityylillämme ja peliuskalluksellamme olemme kuitenkin vahvoilla, Salmi totesi.

PK-35 Vantaa – FC Honka pelataan huomenna lauantaina 25.3. klo 14.00 Myyrmäen jalkapallostadionilla.

Liput otteluun maksavat aikuisille 10 euroa ja lapsille sekä muille alennusryhmäläisille (opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät) 5 euroa. Alle 7-vuotiailla lapsilla on otteluun vapaa pääsy.

Ottelutapahtumassa on käytössä vain käteismaksu.

PK-35 TV: Naisten Liiga palaa Myyrmäkeen!