UUTISET

Punamustille maajoukkuekutsuja

22.3.2017

PK-35 Vantaan riveistä on nimetty viisi pelaajaa huhtikuun alun maaotteluihin. A-maajoukkueessa on mukana kolme Punamustien pelaajaa. Lisäksi kaksi pelaajaa tavoittelee alle 19-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueen kanssa EM-jatkokarsinnoissa lopputurnauspaikkaa.

Punamustien Mimmi Nurmela, Olga Ahtinen ja Kaisa Collin on nimetty mukaan huhtikuun A-maaotteluihin. Nurmela ja Ahtinen tekivät A-maajoukkuedebyyttinsä tammikuussa Espanjassa pelatuissa maaotteluissa. Collin sen sijaan nousee nyt ensimmäistä kertaa A-maajoukkueen mukaan. Suomi kohtaa vierasmaaotteluissa 7.4. Puolan ja 11.4. Tanskan.

Roosa Toivanen ja Ronja Ikonen sen sijaan matkustavat alle 19-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueen kanssa Irlantiin. Suomi tavoittelee EM-lopputurnauspaikkaa neljän maan karsintaturnauksessa. Suomen vastustajat 4. – 9.4. pelattavassa turnauksessa ovat Ukraina, Skotlanti ja emäntämaa Irlanti. Kaikkien karsintalohkojen voittajat ja paras lohkokakkonen selviytyvät elokuussa Pohjois-Irlannissa pelattavaan lopputurnaukseen.

Ennen maaotteluataukoa pelataan kuitenkin vielä yksi sarjakierros. Punamustien kotiavaus PK-35 Vantaa – FC Honka pelataan lauantaina 25.3. klo 14.00 Myyrmäen jalkapallostadionilla.

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.