UUTISET

PK-35 Vantaa kohtaa Suomen Cupin avauskierroksella NJS:n

24.2.2017

Naisten Respect Suomen Cupin ensimmäisten kierrosten otteluparit arvottiin tänään Suomen Palloliiton toimistolla. Hallitseva cup-mestari PK-35 Vantaa kohtaa kilpailun avauskierroksella vieraskentällä Nurmijärven Jalkapalloseuran.

Suomen Cupiin ilmoittautuneet 20 joukkuetta jaettiin maantieteellisesti kolmeen arvontakoriin, joista arvottiin neljä otteluparia kilpailun ensimmäiselle kierrokselle. Loput 12 joukkuetta aloittavat Suomen Cupin suoraan toiselta kierrokselta. Kahdella ensimmäisellä kierroksella alempisarjalainen saa kotiedun.

Punamustien avausvastustaja NJS pelaa alkavalla kaudella Kakkosessa. Ensimmäisen kierroksen ottelut on pelattava 27.6. mennessä. NJS – PK-35 Vantaa -otteluparin voittaja kohtaa toisella kierrokselle voittajan otteluparista EIF – HPS. Toisen kierroksen ottelut on pelattava 5.8. mennessä.

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.