Yksi Yhteinen

Punamustien pelejä VeikkausTV:llä myös kaudella 2017

PK-35 Vantaan Naisten Liigan pelejä nähdään myös alkavalla kaudella laadukkaana monikameratuotantona. Viime vuonna kiitosta kerännyt yhteistyö jatkuu, kun VeikkausTV näyttää Punamustilta yhteensä kuusi runkosarjaottelua ja vähintään yhden loppusarjaottelun.

Lähetysten tuotannosta vastaa aiempien kausien tapaan ComSport Production Oy. Kaikki VeikkausTV:n ottelut kuvataan 4-6 kameralla ja HD-kuvanlaadulla. Lähetyksissä on myös hidastukset, grafiikat ja haastattelut ottelun päätyttyä. Selostuksesta vastaa viime kausilta tuttu Feliks Heikkinen, joka saa mahdollisuuksien mukaan rinnalleen vaihtuvia asiantuntijakommentaattoreita.

Ensimmäinen Naisten Liigan ottelulähetys nähdään pitkäperjantaina 14.4., jolloin PK-35 Vantaa saa vieraakseen Åland Unitedin.

– Iso kiitos kuuluu ComSportin tuottajalle Timo Lehtiselle. Olemme tehneet antoisaa yhteistyötä jo kahden kauden ajan, joten halusimme ehdottomasti jatkaa sitä myös tulevalla kaudella. VeikkausTV:n lähetykset ovat keränneet paljon kiitosta, PK-35 Vantaan tiedottaja Samu Liski sanoi.

PK-35 Vantaan lisäksi VeikkausTV näyttää alkavalla kaudella myös HJK:n kotiotteluita. Viiden kotiottelun lisäksi ruudussa nähdään siis myös Punamustien vierasottelu HJK:ta vastaan. Runkosarjapelien lisäksi molemmilta joukkueilta näytetään myös loppusarjassa yksi kotiottelu. Mikäli PK-35 Vantaa ja HJK pelaavat samaa loppusarjaa, toinen näytettävistä otteluista on joukkueiden keskinäinen kohtaaminen.

– Otimme yhteyttä HJK:hon ja he lähtivät heti mukaan. Kahden pääkaupunkiseudun joukkueen yhteistyö tuo Naisten Liigalle lisää näkyvyyttä, mikä palvelee koko sarjaa, Liski totesi.

Punamustien pelit VeikkausTV:llä

Pe 14.4. klo 14.00 PK-35 Vantaa – Åland United
La 22.4. klo 14.00 HJK – PK-35 Vantaa
La 29.4. klo 14.00 PK-35 Vantaa – Ilves
La 20.5. klo 14.00 PK-35 Vantaa – GBK
Su 28.5. klo 16.00 PK-35 Vantaa – Pallokissat
Ke 21.6. klo 19.00 PK-35 Vantaa – HJK

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com