Yksi Yhteinen

Punamustien pelejä VeikkausTV:llä myös kaudella 2017

PK-35 Vantaan Naisten Liigan pelejä nähdään myös alkavalla kaudella laadukkaana monikameratuotantona. Viime vuonna kiitosta kerännyt yhteistyö jatkuu, kun VeikkausTV näyttää Punamustilta yhteensä kuusi runkosarjaottelua ja vähintään yhden loppusarjaottelun.

Lähetysten tuotannosta vastaa aiempien kausien tapaan ComSport Production Oy. Kaikki VeikkausTV:n ottelut kuvataan 4-6 kameralla ja HD-kuvanlaadulla. Lähetyksissä on myös hidastukset, grafiikat ja haastattelut ottelun päätyttyä. Selostuksesta vastaa viime kausilta tuttu Feliks Heikkinen, joka saa mahdollisuuksien mukaan rinnalleen vaihtuvia asiantuntijakommentaattoreita.

Ensimmäinen Naisten Liigan ottelulähetys nähdään pitkäperjantaina 14.4., jolloin PK-35 Vantaa saa vieraakseen Åland Unitedin.

– Iso kiitos kuuluu ComSportin tuottajalle Timo Lehtiselle. Olemme tehneet antoisaa yhteistyötä jo kahden kauden ajan, joten halusimme ehdottomasti jatkaa sitä myös tulevalla kaudella. VeikkausTV:n lähetykset ovat keränneet paljon kiitosta, PK-35 Vantaan tiedottaja Samu Liski sanoi.

PK-35 Vantaan lisäksi VeikkausTV näyttää alkavalla kaudella myös HJK:n kotiotteluita. Viiden kotiottelun lisäksi ruudussa nähdään siis myös Punamustien vierasottelu HJK:ta vastaan. Runkosarjapelien lisäksi molemmilta joukkueilta näytetään myös loppusarjassa yksi kotiottelu. Mikäli PK-35 Vantaa ja HJK pelaavat samaa loppusarjaa, toinen näytettävistä otteluista on joukkueiden keskinäinen kohtaaminen.

– Otimme yhteyttä HJK:hon ja he lähtivät heti mukaan. Kahden pääkaupunkiseudun joukkueen yhteistyö tuo Naisten Liigalle lisää näkyvyyttä, mikä palvelee koko sarjaa, Liski totesi.

Punamustien pelit VeikkausTV:llä

Pe 14.4. klo 14.00 PK-35 Vantaa – Åland United