D0A9847

Tia-Maria Jaakonsaarelle jatkosopimus

PK-35 Vantaa on solminut keskikenttäpelaaja Tia-Maria Jaakonsaaren kanssa kauden 2017 kattavan jatkosopimuksen. 22-vuotias Jaakonsaari on Punamustien monivuotinen luottopelaaja, sillä alkava kausi on hänelle jo seitsemäs liigajoukkueen pelaajaringissä.

Jaakonsaari on Puistolan Urheilijoiden kasvatti, joka siirtyi PK-35:n paitaan B-tyttöikäisenä. Punamustien naisten joukkueen pelaajaryhmään Jaakonsaari nousi vuonna 2011, jolloin hän pelasi sekä B-tyttöjen että naisten otteluita. PK-35 Vantaan riveissä viettämiensä vuosien aikana Jaakonsaari on ollut voittamassa viittä Suomen mestaruutta ja neljää Suomen Cupin mestaruutta.

Punamustien päävalmentaja Jari Väisänen oli tyytyväinen pitkäaikaisen luottopelaajan jatkosopimukseen. Hänen mukaansa Jaakonsaari on joukkueelle arvokas pelaaja.

– ”Tiksu” on kuulunut PK-35 Vantaan liigaryhmään jo usean vuoden ajan. Hän on aina ollut joukkueelle tärkeä pelaaja, joka on rauhallisella pelitavallaan ja taitavana pelaajana pystynyt hyvin rytmittämään joukkueen pelaamista. Lyhyesti sanottuna Tiksu on todellinen joukkuepelaaja kentällä ja sen ulkopuolella.

Tavoitteena kokonaisvaltainen kehittyminen

Punamustien tuplamestaruuteen päättynyt viime kausi oli menestyksekäs, mutta Jaakonsaaren mukaan joukkueen tavoitteena on edelleen kehittää omaa pelaamistaan joka osa-alueella.

– Lähtökohdat kauteen ovat aina samat. Yritämme saada parhaan irti itsestämme ja teemme töitä sen eteen. Lähdemme parantamaan suorituksiamme kokonaisvaltaisesti, Jaakonsaari sanoi.

Jaakonsaari on joutunut pitkään jatkuneen sairastelun takia seuraamaan valmistautumiskauden etenemistä sivusta. Nyt hän on vihdoin palannut harjoituksiin ja päässyt tutustumaan joukkueen uusiin pelaajiin myös kentän puolella.

– Olen nyt palaamassa terveiden kirjoihin kolmen kuukauden sairastamisen jälkeen. Olen ollut nyt vasta pari viikkoa joukkueen mukana ja osallistunut vasta muutamiin harjoituksiin. Ehkä noin kuukauden päästä osaan ennakoida tulevaa kautta paremmin, kun olen päässyt kunnolla harjoittelemaan kaikkien kanssa, Jaakonsaari totesi.

– Toiveissa on hyvä kausi ja se, että saamme tämän porukan hioutumaan yhteen niin kuin viime vuonna. Tietysti toivotaan myös, että saisimme porukkaa takaisin sairastuvalta.

Jaakonsaaren jatkon myötä PK-35 Vantaalla on alkavalle kaudelle 22 pelaajasopimusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com