IMG 20170121 WA0004

Punamustia maajoukkuetehtävissä

PK-35 Vantaa on vahvasti edustettuna alkuvuoden maajoukkuetapahtumissa. Punamustien pelaajia on mukana niin A-maajoukkueen kuin nuorisomaajoukkueiden leireillä.

Mimmi Nurmela ja Olga Ahtinen ovat A-maajoukkueen matkassa Espanjassa. Syksyllä alkaviin MM-karsintoihin valmistautuva Suomi aloitti leirin ja maajoukkuevuoden voitokkaasti, kun Venäjä kaatui keskiviikkona lukemin 2-0. Ahtinen pelasi ottelussa täydet minuutit. Leirin jälkimmäinen ottelu on ohjelmassa huomenna, kun Suomi kohtaa Slovakian.

Huhtikuussa pelattaviin EM-jatkokarsintoihin valmistautuva U19-maajoukkue sen sijaan leireilee ensi viikolla Eerikkilässä. Punamustien pelaajista ryhmässä ovat mukana Roosa Toivanen ja Ronja Ikonen.

U18- ja U17-maajoukkueet leireilevät Eerikkilässä samaan aikaan tammi-helmikuun vaihteessa. PK-35 Vantaan Eva Nyström, Ida Raustola, Alina Kosunen ja Mette Barck ovat mukana U18-maajoukkueen leirille. Nuoremmassa leiriryhmässä Punamustien värejä edustanut PK-35:n tytöissä pelaavat Elli-Noora Kainulainen ja Filippa Kilponen.