Punamustille harjoituskauden ensimmäinen nollapeli

10.1.2017

PK-35 Vantaa pelasi tiistai-iltapäivänä vuoden toisen harjoitusottelunsa, kun se kaatoi HJK Westin 02-syntyneet pojat lukemin 4-0. Voitto irtosi hyvällä peliesityksellä ja kyseessä oli myös Punamustien ensimmäinen nollapeli harjoituskauden otteluissa.

Eerikkilässä pelattava urheiluoppilaitosten välinen turnaus verotti Punamustien kokoonpanoa, sillä mukana on peräti viisi Punamustien pelaajaa. Lisäksi muutama pelaaja oli muista syistä ottelusta sivussa, joten PK-35 Vantaa lähti peliin todella pienellä pelaajaryhmällä.

Pelaajavaje ei kuitenkaan näkynyt kentällä, sillä kotijoukkueella oli koko ajan vahva ote kenttätapahtumista. PK-35 Vantaa pääsi juoksuttamaan poikajoukkuetta ja onnistui luomaan myös hyviä maalintekopaikkoja.

Maalihanat avasi Eveliina Parikka, joka laukoi Kaisa Collinin viimeistely-yrityksen jälkeen irtopallon maaliin. Hetkeä myöhemmin oli Collinin vuoro osua tolppien väliin, kun hän onnistui kurottamalla tuikkaamaan Olga Ahtisen pystysyötön ohi vastaan tulleen maalivahdin. Kolmannesta osumasta vastasi Hanne Ojanperä, joka pääsi laukomaan pallon pompusta maaliin rangaistuspilkun kohdalta. Loppulukemat 4-0 viimeisteli Collin lähietäisyydeltä Ojanperän tarjoilemasta poikittaissyötöstä.

75-minuuttisessa harjoitusottelussa Velma Oikarinen pelasi tolppien välissä 50 minuuttia ja PK-35:n B-tyttöjen nuori Emma Immonen viimeisen kolmanneksen. Molemmat maalivahdit esiintyivät nollapeliin päättyneessä ottelussa edukseen.

PK-35 Vantaa – HJK West P02 4-0

1-0 Eveliina Parikka

2-0 Kaisa Collin

3-0 Hanne Ojanperä

4-0 Collin

Avauskokoonpano: V. Oikarinen; E. Salmi, T. Peltonen, S. Mustajoki, A. Riefner; M. Nurmela, O. Ahtinen; E. Parikka, N. Koso, H. Ojanperä; K. Collin.

Vaihtopelaajat: E. Immonen, H. Mäkelä

PK-35 TV: Mimmi Nurmelan ja Olga Ahtisen mietteet pelistä ja tulevasta maajoukkueleiristä.