UUTISET

Ashley Riefner pelaa Punamustissa myös tulevalla kaudella

3.1.2017

PK-35 Vantaa on solminut Ashley Riefnerin kanssa kauden 2017 kattavan jatkosopimuksen. Yhdysvaltalaispelaaja Riefner aloittaa nyt toisen kautensa Suomessa. Hän palaa Suomeen huomenna ja on jo loppuviikosta mukana joukkueen harjoituksissa.

23-vuotias Riefner saapui Suomeen viime keväänä. Kausi oli kotimaassaan yliopistosarjaa pelanneelle virginialaiselle ensimmäinen ulkomailla, mutta hän sopeutui uuteen ympäristöön nopeasti. Riefner pelasi PK-35 Vantaan riveissä kaikki kilpailut mukaan lukien 20 ottelua, joissa syntyi yhteensä viisi maalia.

Riefner palaa Suomeen hyvillä mielin. Hänen mukaansa tuplamestaruuteen päättynyt kausi oli antoisa, joten päätös Punamustissa jatkamisesta syntyi helposti.

– Minulla on todella hyvä fiilis tästä kaudesta. Olen innoissani paluusta, sillä viime kausi oli upea kokemus, Riefner totesi.

– Haluan jatkaa hyökkäystaitojeni kehittämistä ja olla jatkossa entistäkin maalivaarallisempi. Odotan innolla hienoa kautta ja sitä, että pääsen auttamaan joukkuettani kaikin mahdollisin tavoin.

Monikäyttöinen joukkuepelaaja

PK-35 Vantaan päävalmentajan Jari Väisäsen mukaan laitarooleissa viihtyvä Riefner nousi joukkueessa nopeasti tärkeään rooliin.

– ”Rief” sopeutui viime kaudella joukkueeseen erittäin hyvin ja täytti ne pelilliset odotukset, jotka hänelle asetimme. Vahvana, taitavana ja hyväkuntoisena pelaajana hän pystyi pelaamaan sekä puolustuslinjassa että keskikentällä – se  oli etenkin viime kaudella tärkeää, kun pelaajarinkimme oli aika pieni.

– Kyseessä on todella hyvä joukkuepelaaja, joka tuo varmasti taas lisää kovuutta ja taistelua harjoituksiin. Syksyn aikana Rief on keskittynyt tiettyjen osa-alueiden kehittämiseen ja toivon, että näemme tulevalla kaudella vieläkin taitavamman ja rohkeamman pelaajan, Väisänen totesi.

Riefnerin jatkon myötä PK-35 Vantaalla on tulevalle kaudelle 20 pelaajasopimusta.

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.