Pk 35 Vantaa Honka 0 1 Naisten Liiga 20 8 2016 129 Of 270

Hanne Ojanperälle jatkosopimus

Viime kauden päätteeksi tuplamestaruutta juhlinut PK-35 Vantaa on solminut vielä joulun alla yhden jatkosopimuksen. 25-vuotias Ojanperä aloittaa jo viidennen kautensa Punamustissa.

Hyökkäävissä rooleissa viihtyvä Ojanperä siirtyi PK-35 Vantaan riveihin kaudeksi 2013. Aiemmin hän oli edustanut Naisten Liigassa kotikaupunkinsta Kokkola F10:tä ja pietarsaarelaista FC Unitedia. Juniorivuotensa hän pelasi GBK:n ja KPV:n riveissä.

Ojanperä on voittanut PK-35 Vantaan paidassa kolme Suomen mestaruutta ja kaksi Suomen Cupin mestaruutta. Naisten A-maajoukkueessa Ojanperä on esiintynyt kahdesti. Tuplamestaruuteen päättyneellä viime kaudella Ojanperä vimeisteli sarjapeleissä 13 maalia. Suomen Cupissa hän osui viidesti.

PK-35 Vantaan päävalmentajan Jari Väisäsen mukaan Ojanperä on kokemuksensa ja viimeistelytaitonsa ansiosta Punamustille arvokas pelaaja.

– Hanne tuo joukkueeseen jälleen kaivattua kokemusta. Määrätietoisena harjoittelijana hän on aina valmis laittamaan kaiken peliin, joten hän on äärettömän hyvä malli nuorille pelaajillemme, Väisänen totesi.

– Hanne löytää maalipaikat ja on todella hyvä viimeistelijä.

Kohti kansainvälistä tasoa

Ojanperä odottaa uutta kautta jo innolla. Hänen mukaansa PK-35 Vantaalla on jalkeilla iskukykyinen pelaajaryhmä.

– Tällä hetkellä on ihan mahtava fiilis, koska meillä nyt jo hyvä porukka kasassa. Runko on pysynyt samana, mutta olemme saaneet joukkueeseen vielä lisää loistavia pelaajia, Ojanperä sanoi.

Kausi 2016 oli Punamustien kannalta menestyksekäs, sillä joukkue pääsi juhlimaan sekä Naisten Liigan että Suomen Cupin voittoa. Ojanperän mukaan PK-35 Vantaa haluaa kuitenkin tulevalla kaudella kehittää pelaamistaan entisestään.

– Vaikka viime kausi menikin hyvin, siitä jäi vielä paljon sellaisia asioita, joita haluamme ensi kaudella parantaa. Kenties ensi kauden suurin tavoite on nostaa pelillistä tasoa ja fysiikkaa lähemmäs kansainvälistä tasoa, Ojanperä tuumi.

– Itsestäni tuntuu siltä, että olemme jo joulukuun aikana ottaneet askelia eteenpäin. Joukkueessa on tosi hyvä fiilis ja tekeminen, joten tulemme varmasti pääsemään tavoitteisiimme.

Ojanperä kehottaa kaikkia Punamustien kannattajia seuraamaan seuran sosiaalisen median kanavia tulevien päivien aikana erityisen tarkasti.

– Halusin tehdä sopimuksen vielä ennen joulua, jotta pääsen joulukalenteriin mukaan. Seuratkaa siis somea!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com