Img 4539

Eva Nyströmille sopimus naisten joukkueeseen

Hallitseva Suomen mestari PK-35 Vantaa on solminut keskikenttäpelaaja Eva Nyströmin kanssa kauden 2017 kattavan pelaajasopimuksen. 17-vuotias Nyström siirtyy naisten joukkueeseen Punamustien B-tytöistä.

Helsinkiläinen Nyström on vuosaarelaisen FC Viikinkien kasvatti. Kasvattajaseurastaan hän siirtyi lopulta PK-35:n riveihin. Nyström pääsi juhlimaan Punamustien paidassa B-tyttöjen Suomen mestaruutta kausina 2015 ja 2016. Kuluneen mestaruusvuoden päätteeksi Nyström valittiin myös PK-35:n Vuoden tyttöpelaajaksi.

Nyström on tuttu näky myös eri nuorisomaajoukkueissa. Tällä hetkellä hän kuuluu Suomen U18-maajoukkueryhmään.

Luonteva askel eteenpäin

PK-35 Vantaan päävalmentajan Jari Väisäsen mukaan Nyström sopii potentiaalisena ja motivoituneena pelaajana hyvin Punamustien ryhmään.

– Eva on taitava, pitkä ja vahva pelaaja. Hän oli PK-35:n B-tytöissä yksi tärkeä lenkki halliten joukkueen keskikenttää. Eva vakuutti valmennusryhmämme ja mielestämme hän pystyy tarvittaessa pelaamaan muillakin pelipaikoilla. Halu kehittyä on Evan suuri vahvuus, Väisänen totesi..

Nyströmin mukaan siirtyminen Punamustien B-tytöistä liigajoukkueeseen tuntui luontevalta.

– Tämä joukkue tuntui oikealta heti alusta lähtien. Kaikki joukkueessa ovat tosi hyviä ja treenit ovat kovia. Odotan hyviä pelejä ja kehittäviä treenejä. Aion todella taistella peliminuuteista!

PK-35 Vantaalla on nyt tulevalle kaudelle 17 pelaajasopimusta.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com