Img 4539

Eva Nyströmille sopimus naisten joukkueeseen

Hallitseva Suomen mestari PK-35 Vantaa on solminut keskikenttäpelaaja Eva Nyströmin kanssa kauden 2017 kattavan pelaajasopimuksen. 17-vuotias Nyström siirtyy naisten joukkueeseen Punamustien B-tytöistä.

Helsinkiläinen Nyström on vuosaarelaisen FC Viikinkien kasvatti. Kasvattajaseurastaan hän siirtyi lopulta PK-35:n riveihin. Nyström pääsi juhlimaan Punamustien paidassa B-tyttöjen Suomen mestaruutta kausina 2015 ja 2016. Kuluneen mestaruusvuoden päätteeksi Nyström valittiin myös PK-35:n Vuoden tyttöpelaajaksi.

Nyström on tuttu näky myös eri nuorisomaajoukkueissa. Tällä hetkellä hän kuuluu Suomen U18-maajoukkueryhmään.

Luonteva askel eteenpäin

PK-35 Vantaan päävalmentajan Jari Väisäsen mukaan Nyström sopii potentiaalisena ja motivoituneena pelaajana hyvin Punamustien ryhmään.

– Eva on taitava, pitkä ja vahva pelaaja. Hän oli PK-35:n B-tytöissä yksi tärkeä lenkki halliten joukkueen keskikenttää. Eva vakuutti valmennusryhmämme ja mielestämme hän pystyy tarvittaessa pelaamaan muillakin pelipaikoilla. Halu kehittyä on Evan suuri vahvuus, Väisänen totesi..

Nyströmin mukaan siirtyminen Punamustien B-tytöistä liigajoukkueeseen tuntui luontevalta.

– Tämä joukkue tuntui oikealta heti alusta lähtien. Kaikki joukkueessa ovat tosi hyviä ja treenit ovat kovia. Odotan hyviä pelejä ja kehittäviä treenejä. Aion todella taistella peliminuuteista!

PK-35 Vantaalla on nyt tulevalle kaudelle 17 pelaajasopimusta.