20161207 083950

PK-35 Vantaa tekee voimaharjoituksensa EVO Fitness -kuntosaleilla

Punamustien naiset valmistautuvat jo kovaa vauhtia tulevaan kauteen. Ohjelmaan kuuluu myös voimaharjoittelua, joka suoritetaan EVO Fitness –kuntosaleilla.  EVO:n laadukkaat salit sopivat hyvin pelaajien voimaharjoitteluun, joten he pääsevät vaivattomasti toteuttamaan saamiaan harjoitusohjelmia.

Punamustien fysiikkavalmentajan Harry Sainion mukaan pelaajat harjoittelevat kuntosaleilla pääsääntöisesti itsenäisesti heille laaditun ohjelman mukaisesti. Sainion mukaan ohjelma on suunniteltu tukemaan ennen kaikkea jalkapallossa vaadittavia ominaisuuksia.

– Jokaisella pelaajalla on omat voimaohjelmat, joita he pystyvät tekemään kuntosaleilla. He tulevat käymään siellä kerran viikossa.

– Fysiikkaharjoittelun liikkeet on mietitty jalkapallon lajianalyysin perusteella. Pallopeleissä voimaharjoittelu on aina myös liikkuvuus- ja koordinaatioharjoittelua, Sainio muistutti.

Sainion mukaan EVO:n pitkät aukioloajat ja useat toimipisteet tuovat fysiikkaharjoitteluun joustavuutta. Ketjulla on eri puolilla pääkaupunkiseutua kuusi toimipistettä, joista kaikki ovat Punamustien pelaajien käytettävissä.

– EVO oli meidän kannaltamme loistava vaihtoehto. Salit ovat auki 5-24, joten jokainen pelaaja voi sovittaa treeninsä oman aikataulunsa ja vireystilansa mukaan. Lisäksi pelaajat voivat harjoitella siellä, missä se onnistuu parhaiten, Sainio kertoi.

 

Lisätietoa EVO Fitnessistä löydät ketjun verkkosivuilta:

https://www.evofitness.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com