20161207 083950

PK-35 Vantaa tekee voimaharjoituksensa EVO Fitness -kuntosaleilla

Punamustien naiset valmistautuvat jo kovaa vauhtia tulevaan kauteen. Ohjelmaan kuuluu myös voimaharjoittelua, joka suoritetaan EVO Fitness –kuntosaleilla.  EVO:n laadukkaat salit sopivat hyvin pelaajien voimaharjoitteluun, joten he pääsevät vaivattomasti toteuttamaan saamiaan harjoitusohjelmia.

Punamustien fysiikkavalmentajan Harry Sainion mukaan pelaajat harjoittelevat kuntosaleilla pääsääntöisesti itsenäisesti heille laaditun ohjelman mukaisesti. Sainion mukaan ohjelma on suunniteltu tukemaan ennen kaikkea jalkapallossa vaadittavia ominaisuuksia.

– Jokaisella pelaajalla on omat voimaohjelmat, joita he pystyvät tekemään kuntosaleilla. He tulevat käymään siellä kerran viikossa.

– Fysiikkaharjoittelun liikkeet on mietitty jalkapallon lajianalyysin perusteella. Pallopeleissä voimaharjoittelu on aina myös liikkuvuus- ja koordinaatioharjoittelua, Sainio muistutti.

Sainion mukaan EVO:n pitkät aukioloajat ja useat toimipisteet tuovat fysiikkaharjoitteluun joustavuutta. Ketjulla on eri puolilla pääkaupunkiseutua kuusi toimipistettä, joista kaikki ovat Punamustien pelaajien käytettävissä.

– EVO oli meidän kannaltamme loistava vaihtoehto. Salit ovat auki 5-24, joten jokainen pelaaja voi sovittaa treeninsä oman aikataulunsa ja vireystilansa mukaan. Lisäksi pelaajat voivat harjoitella siellä, missä se onnistuu parhaiten, Sainio kertoi.

Lisätietoa EVO Fitnessistä löydät ketjun verkkosivuilta: