D0a9728

Netta Kosolle jatkosopimus

PK-35 Vantaa ja Netta Koso ovat solmineet kauden 2017 kattavan jatkosopimuksen. Kymppipaikalla viihtyvällä Kosolla oli tärkeä rooli viime kauden tuplamestarijoukkueen hyökkäyspelissä. Ensi kauteen hän lähtee jälleen korkein odotuksin.

25-vuotias Koso on edustanut Punamustia pitkään, sillä tuleva kausi on hänelle jo viides PK-35 Vantaan riveissä. Vaikka VJS-kasvatti on pelannut joukkueessa jo usean vuoden ajan, oli viime kausi hänelle poikkeuksellisen tärkeä. Koso nousi rikkonaisten kausien jälkeen isoon rooliin ja oli tärkeä palanen Punamustien mestarijoukkueessa. Maalinteossa hän onnistui neljästi.

Koson mukaan viime kausi oli monella tavalla onnistunut, mutta tulevalla kaudella hän haluaa parantaa suorituksiaan entisestään.

– Fiilikset ovat todella hyvät ja odottavaiset! Pysyin viime kaudella melko hyvin terveenä ja pystyin pelaamaan aika paljon. Nyt tavoitteena on saada ehjä pre-season ja olla vielä paremmassa kunnossa kuin viime kaudella. Silloin pystyn antamaan myös joukkueelle vielä enemmän, Koso totesi päättäväisesti.

Myös Punamustien päävalmentaja Jari Väisänen yhtyy väitteeseen Koson läpimurtokaudesta. Hänen mukaansa Koso on parhaimmillaan todella yllätyksellinen pelaaja.

– Netalle kausi 2016 oli varmasti yksi tärkeimmistä. Hän pääsi vihdoin osoittamaan, millaisesta pallotaiturista on kyse. Nyt on tärkeää saada Netalle jälleen mahdollisimman ehjä kausi, jotta joukkue saa keskikentän eteen ja kärjen taakse pelaajan, jolta voidaan odottaa mitä tahansa, Väisänen sanoi.

Innolla uuteen kauteen

Punamustien viime kausi oli menestyksekäs, sillä joukkue pääsi juhlimaan tuplamestaruutta muutaman vuoden tauon jälkeen. Koson mukaan ajatukset on kuitenkin suunnattu jo uuteen kauteen.

– Nyt olemme lomailleet ja nollanneet viime kauden. Otamme viime kaudesta hyvät asiat mukaamme ja muita kehitämme ensi kautta varten.

– Treenit ovat lähteneet hyvin käyntiin ja meininki on ollut todella hyvä. Talvella teemme joukkueena taas kovaa duunia, joka muistetaan sitten kesällä, Koso sanoi.

Koso odottaa tulevia harjoitusotteluita innolla. Hän uskoo, että Punamustilla on jälleen jalkeilla iskukykyinen joukkue.

– Odotan kovasti etenkin treenipelejä poikia vastaan. Niiden kautta saamme taas säpinää ja tempoa peleihin. Treenien ja treenipelien kautta pääsemme myös hiomaan uusia kuvioita uusien pelaajiemme kanssa, Koso totesi.

– Olemme saaneet muutaman uuden pelaajan, jotka tuovat mielestäni monipuolisuutta jo ennestään hyvään rinkiimme. Kasassa on taas todella hyvä ja laadukas ryhmä. Odotan kauden alkua innolla, mutta sitä ennen pitää kuitenkin vielä treenata ja tehdä kovaa duunia.

PK-35 Vantaa julkaisee keskiviikkona jälleen lisää pelaajasopimuksia tulevalle kaudelle.