D0a9744

Velma Oikarinen jatkaa Punamustien maalilla

PK-35 Vantaa on solminut maalivahti Velma Oikarisen kanssa kauden 2017 kattavan jatkosopimuksen. 21-vuotias Oikarinen on ollut kahden edellisen mestaruuskauden aikana tärkeä palanen Punamustien tolppien välissä. Onnistuneiden kausien aikana hän on noussut mukaan jopa naisten A-maajoukkueen harjoitusrinkiin.

Oikarinen valmistautuu jo kuudenteen kauteensa PK-35 Vantaan riveissä. Juniorivuosinaan TiPSin, KoiPSin ja Punamustien yhteistyöseura VJS:n paitaa kantanut Oikarinen nousi liigajoukkueen pelaajarinkiin jo kaudella 2012. Kotimaassa saavutetun menestyksen lisäksi Oikarinen on saanut PK-35 Vantaassa viettämiensä vuosien aikana kokemusta myös Mestarien liigan otteluista.

Oikarisen mukaan Punamustiin jääminen oli hänen uransa kannalta paras vaihtoehto. Hän uskoo PK-35 Vantaan tarjoavan jatkossa vielä entistä paremman ympäristön kehittymiselle.

– Viime kausi sujui niin hyvin tuloksellisesti ja oman kehitykseni kannalta, että koin parhaaksi vaihtoehdoksi jäädä PK-35 Vantaan riveihin. Täällä on hyvät harjoitusolosuhteet ja tulevalla kaudella harjoitteluun tulee myös uusia asioita, jotka kiinnostavat, Oikarinen sanoi.

Luotettava torjuja ja motivoitunut harjoittelija

PK-35 Vantaan päävalmentajan Jari Väisäsen mukaan maalivahdeilla on tärkeä rooli Punamustien pelaamisessa. Hänen mukaansa Oikarisen ominaisuudet palvelevat koko joukkueen pelaamista.

– Maalivahdit ovat tärkeä osa PK-35 Vantaan peli-identiteettiä. Velma on nykyajan maalivahti; hän torjuu ja ohjaa hyvin sekä pystyy osallistumaan pelin avaamiseen joukkueen alimpana pelaajana, Väisänen kuvaili.

– Maalivahtien roolin kasvaessa saamme ensi kaudella nähdä vieläkin taitavampia ja rohkeita pelaajia tolppien välissä ja rangaistusalueen ulkopuolella.

Punamustien maalivahtivalmentaja Jouni Puttonen on valmentanut Oikarista jo pitkään. Hyvin toiminut yhteistyö jatkuu myös tulevalla kaudella.

– Velma on erittäin luotettava ja tasaisen varma torjuja. Lisäksi hän on todella motivoitunut harjoittelija, Puttonen totesi.

Ensi viikolla on jälleen luvassa lisää sopimusuutisia.

PK-35 Vantaan pelaajasopimukset kaudelle 2017: Sanna Saarinen, Tiia Peltonen, Mimmi Nurmela, Vilma Väisänen, Roosa Bröijer, Selina Mustajoki, Ella Hopponen, Velma Oikarinen, Kaisa Collin, Mette Barck.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com