Img 20161115 Wa0000

Kaisa Collin siirtyy PK-35 Vantaan riveihin

Naisten hallitseva Suomen mestari PK-35 Vantaa on solminut hyökkääjä Kaisa Collinin kanssa kauden 2017 kattavan pelaajasopimuksen. Collin siirtyy Punamustien riveihin paikallisvastustaja Helsingin Jalkapalloklubista.

Hyvänä maalintekijänä tunnettu 19-vuotias Collin on ollut HJK:ta edustaminaan kausina tehokas. Päättyneellä kaudella hän viimeisteli Naisten Liigassa 19 osumaa ja sijoittui maalipörssissä toiseksi. Kaikkiaan Collin on osunut pääsarjaotteluissa 36 kertaa. HJK:n lisäksi Collin on ollut tuttu näky myös Suomen eri nuorisomaajoukkueissa.

Collin tarttui innolla PK-35 Vantaan tarjoamiin uusiin haasteisiin. Hän uskoo, että Punamustien riveissä on hyvä mahdollisuus saavuttaa menestystä usealla eri rintamalla.

– Fiilikset ovat tosi hyvät. Odotan jo treenien alkua ja sitä, että saan nähdä miten täällä harjoitellaan. Odotan, että meistä tulee hyvä ja yhtenäinen joukkue, joka pärjää Suomessa ja kansainvälisillä kentillä, Collin sanoi.

”Maaliahne voittajatyyppi”

PK-35 Vantaan päävalmentaja Jari Väisänen oli tyytyväinen Collinin päädyttyä Punamustiin. Väisäsen mukaan kyseessä on todella potentiaalinen ja kunnianhimoinen pelaaja.

– On hienoa saada joukkueeseen uusi pelaaja, joka haluaa kehittyä ja päästä pelaamaan myös kansainvälisille kentille, Väisänen totesi.

– Joukkueessamme on nyt todella hyvä henki ja tekemisen meininki. Valmentajilla ja pelaajilla on iso halu viedä joukkuetta seuraavalle tasolle. Kaisa on varmasti pelaaja, joka tuo voittajatyyppinä ja omilla tavoitteellaan kehittymiseen lisäkipinöitä.

Väisäsen mukaan PK-35 Vantaa saa riveihinsä hyökkääjän, joka pystyy tekemään paljon maaleja, mutta samalla hän korosti Collinin roolia koko joukkueen hyökkäyspelaamisessa.

– Kaisa on kentällä yllättävä ja maaliahne, joten hän tuo joukkueeseen lisää maalintekopotentiaalia. Uskon hänen kehittyvän tulevan kauden aikana entisestään maalintekijänä ja joukkuepelaajana sekä tekevän jälleen hienoja maaleja Naisten Liigassa.

– Lisäksi, mikä parasta, hän tekee hyvällä juoksuvoimallaan, aktiivisuudellaan ja taidollaan tilaa ja avaa samalla maalipaikkoja myös muille pelaajille, Väisänen painotti.

PK-35 Vantaa julkaisee tulevien päivien aikana lisää pelaajasopimuksia kaudelle 2017.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com