UUTISET

Punamustille palkintosadetta Captain´s Ball -gaalassa

28.10.2016

PK-35 Vantaan naiset saivat useita huomionosoituksia jalkapalloväen vuosittaisessa Captain´s Ball -gaalassa Helsingissä. Punamustien päävalmentaja Jari Väisänen palkittiin mestarijoukkueen valmentajana. 20 osumaa viimeistellyt Sanni Franssi sen sijaan palkittiin Naisten Liigan parhaana maalintekijänä.

Franssi siirtyi kesken kauden sveitsiläiseen FC Zürichiin, mutta puolen kauden tehot riittivät maalipörssin voiton lisäksi myös toiseen palkintoon. Franssi valittiin pelaajien äänestyksessä myös Naisten Liigan vuoden pelaajaksi.

Tyttöjoukkueiden vuoden valmentajiksi valittiin Punamustien B-tyttöjä valmentavat Rami Rantanen ja Anne-Maria Weckström-Rantanen. Naisten tavoin myös B-tytöt juhlivat kauden päätteeksi Suomen mestaruutta.

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.