Pk 35 Vantaa Ps Kemi 01 Veikkausliiga 26 8 2016 102 Of 214 001

Miesten kausi päättyy kotikentällä

PK-35 Vantaa pelaa sunnuntaina kauden viimeisen ottelunsa. Veikkausliigan päätöskierroksen ottelussa Punamustien vieraaksi saapuu yhä sarjapaikastaan taisteleva FC Inter. Ottelu pelataan sunnuntaina 23.10. klo 15.00 Myyrmäen jalkapallostadionilla.

Punamustien putoaminen Veikkausliigasta varmistui jo syyskuussa, joten kotijoukkue hyvästelee sunnuntai-iltapäivänä pääsarjapelit. PK-35 Vantaa haluaa kuitenkin päättää kauden hyvään tulokseen ja ottaa kaiken irti kiusaajan roolistaan. Edellisessä ottelussaan PK-35 Vantaa kärsi SJK:n vieraana sarjakauden suurimman tappionsa, joten joukkue haluaa varmasti pestä kasvojaan kotiyleisön edessä.

Turkulainen FC Inter lähtee sarjan päätöskierroksella putoamiskarsintaan vievältä sijalta. Sinimustat ovat pisteen viimeistä suoran säilyjän paikkaa hallussaan pitävää HIFK:ta jäljessä. Helsinkiläisten maaliero on kuitenkin parempi kuin turkulaisilla, joten käytännössä FC Inter tarvitsee Myyrmäestä voiton noustakseen kuiville. Samalla sen pitäisi toivoa HIFK:n tai kolme pistettä enemmän kerään PS Kemin tappiota.

FC Inter lähtee otteluun seitsemän ottelun tappiottomassa putkessa. Turkulaiset ovat kuitenkin kyenneet voittamaan otteluista vain kaksi muiden päätyttyä pistejakoon. Kahdessa edellisessä ottelussaan FC Inter on jäänyt kotikentällään tasapeliin RoPSia ja PS Kemiä vastaan.

Joukkueet ovat kohdanneet tänä vuonna toisensa jo peräti neljään otteeseen. Maalittoman Liigacup-kohtaamisen jälkeen PK-35 Vantaa haki Suomen Cupissa Turusta selvänumeroisen 0-4-vierasvoiton. Sarjakauden ensimmäinen keskinäinen ottelu sen sijaan päättyi Myyrmäessä Punamustien 3-1-voittoon. Elokuussa joukkueet tasasivat Kupittaalla pisteet maalein 2-2.

Punamustien paras maalintekijä on kolmesti osunut Masar Ömer. FC Interin tehokkain pelaaja sen sijaan on ollut alkukaudesta PK-35 Vantaata edustanut Njazi Kuqi, joka on 16 osumallaan Veikkausliigan maalipörssissä toisena.

PK-35 Vantaan kokoonpanotilanne on päätöskierroksen alla hyvä. Ainoastaan keskuspuolustaja Ojembe Olatuga on loukkaantumisen vuoksi sivussa ottelusta.

”Haluamme pilata heidän iltansa”

PK-35 Vantaan kapteeni Konsta Rasimus pitää sarjakauden päätösottelua mielenkiintoisena. FC Inter on sopinut Punamustille vastustajana hyvin, joten putkea halutaan jatkaa vielä yhdellä hyvällä tuloksella.

– Mielenkiintoinen matsi tulossa. FC Inter taitaa olla ainoa joukkue, jolle emme ole tällä kaudella hävinneet. Aiomme tehdä kaikkemme, jotta se ei muutu myöskään sunnuntaina.

Puolustaja Altin Ademaj´n mukaan PK-35 Vantaa halua päättää kauden hyvään peliesitykseen. Edellinen ottelu Seinäjoella päättyi murheelliseen lopputulokseen, joten sunnuntaina joukkue haluaa pestä kasvojaan.

– Haluamme parantaa otteitamme SJK-pelistä ja päättää kauden voittoon, Ademaj totesi.

FC Inter jännittää vielä sarjapaikkansa puolesta, joten Punamustille tarjoutuu päätöskierroksella makoisa tilaisuus kiusantekoon. Ademaj tietää, että turkulaiset pelaavat Myyrmäessä selkä seinää vasten.

– Vastaan tulee nälkäinen joukkue, joka on pakkovoiton edessä välttääkseen karsinnat. Me sen sijaan haluamme pilata heidän iltansa.

PK-35 Vantaa – FC Inter pelataan sunnuntaina 23.10. klo 15.00 Myyrmäen jalkapallostadionilla.

Liput otteluun maksavat aikuisille 10 euroa ja lapsille sekä muille alennusryhmäläisille (opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät) 5 euroa. Alle 7-vuotiailla lapsilla on otteluun vapaa pääsy. Ottelulippuja voi ostaa edullisesti ennakkoon osoitteesta www.lippuautomaatti.fi/pk35vantaa.

Jokainen Punamustien kausikorttilainen saa tuoda kauden päätösotteluun yhden kaverin veloituksetta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com