HJK – PK 35 Vantaa, 2 0, Veikkausliiga, 24.8.2016 (25 Of 229)

Miehillä kauden viimeinen vierasottelu

Punamustien miehet pelaavat huomenna kauden viimeisen vierasottelunsa. PK-35 Vantaa matkustaa vielä kerran Pohjanmaalle Seinäjoen Jalkapallokerhon vieraaksi. Ottelu pelataan huomennamaanantaina 17.10. klo 18.30 Seinäjoen OmaSp Stadionilla.

PK-35 Vantaan putoaminen Veikkausliigasta sinetöityi jo syyskuun puolella, mutta nuori joukkue on asettanut loppukauden tavoitteeksi vielä yhden voiton. Perjantaina Punamustilta nähtiin Myyrmäessä hyvä taistelu toista pohjanmaalaisjoukkuetta vastaan, mutta VPS vei lopulta sarjapisteet lukemin 1-2.

SJK sen sijaan taistelee edelleen Suomen mestaruudesta. Pohjanmaalaiset ovat Veikkausliigassa kolmantena, kun sarjaa on jäljellä vielä kaksi ottelukierrosta. Eroa sarjan piikkipaikalla olevaan IFK Mariehamniin on kaksi pistettä. Edellisessä ottelussaan SJK pelasi kotikentällään 2-2-tasapelin FC Lahtea vastaan.

SJK on ollut vahva kesäkuussa avatulla uudella kotistadionillaan. HJK haki Seinäjoelta vierasvoiton OmaSp Stadionin avajaisottelussa, mutta sen jälkeen ainoastaan perjantai-iltana tasapeliin yltänyt FC Lahti on onnistunut hakemaan SJK:n vieraana sarjapisteitä.

Joukkueet ovat kohdanneet toisensa tällä kaudella sarjapeleissä jo kahteen otteeseen. Huhtikuun lopussa PK-35 Vantaa ja SJK tasasivat Myyrmäessä pisteet maalittomalla tasapelillä. Heinäkuussa SJK oli kotikentällään vahvempi lukemin 3-2. Lisäksi joukkueet kohtasivat kesäkuussa Suomen Cupin puolivälierässä, jossa SJK haki Myyrmäestä 1-3-vierasvoiton.

Punamustien paras maalintekijä on kolmesti liigapeleissä osunut Masar Ömer. SJK:n riveissä maalintekovastuuta on kantanut etenkin Veikkausliigan maalipörssiä 16 osumallaan johtava Roope Riski.

PK-35 Vantaan kokoonpanotilanne on maanantain ottelun alla kelvollinen. Ainoastaan Omar Khary on loukkaantumisen vuoksi varmuudella sivussa.

Vastassa laadukas joukkue

Punamustien Driton Shalan mukaan mestaruudesta taisteleva SJK on etenkin kotikentällään kova haaste. Hän kuitenkin uskoo, että onnistuneen pelisuunnitelman avulla PK-35 Vantaa pystyy haastamaan pohjanmaalaiset.

– Varmasti tiukka ottelu tulossa. SJK on laadukas joukkue, joka pystyy pelaamaan monipuolista jalkapalloa. He taistelevat edelleen mestaruudesta ja tulevat varmasti kovaa päälle, Shala ennakoi.

– Meidän täytyy pysyä suunnitelmassamme, puolustaa tiiviisti ja iskeä tilaisuuden tullen vastaan. Uskon, että saamme huomenna hyvätasoisen pelin.

PK-35 Vantaan puolustaja Otto Pitkänen on Shalan kanssa samoilla linjoilla. Myös hän kuitenkin korostaa, että hyvällä pelisuorituksella Punamustilla on mahdollisuus sarjapisteisiin.

– Huomenna on iso haaste edessä, sillä SJK on yksi sarjan parhaista ja organisoiduimmista joukkueista. Pystyimme kuitenkin perjantain VPS-pelissä puolustamaan tiiviisti suuren osan ottelusta, joten otamme siitä positiiviset asiat mukaan ja toivomme, että pallot kimpoilevat tällä kertaa suotuisasti meille.

– Uskon, että pelaamalla hyvällä asenteella ja tekemällä töitä yhdessä pystymme saamaan ottelusta hyvän tuloksen, Pitkänen totesi.

SJK – PK-35 Vantaa pelataan huomenna maanantaina 17.10. klo 18.30 Seinäjoen OmaSp Stadionilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com