UUTISET

Miehet vierailevat huomenna Rovaniemellä

15.9.2016

Punamustien ottelut Veikkausliigassa jatkuvat perjantai-iltana kaukana pohjoisessa. PK-35 Vantaa matkustaa huomenna toistamiseen tällä kaudella Rovaniemen Palloseuran vieraaksi. Ottelu pelataan huomenna perjantaina 16.9. klo 18.30 Rovaniemen keskuskentällä.

PK-35 Vantaa on sarjassa viimeisenä ja tarjoaa loppukauden aikana vastuuta useille nuorille pelaajille. Kuluvan kauden aikana moni nuori pelaaja on tehnyt ensiesiintymisensä Veikkausliigassa ja saanut arvokkaita peliminuutteja.

RoPS on tasaisessa Veikkausliigassa kuudentena, mutta matkaa pronssimitaleille on ainoastaan kaksi pistettä. Rovaniemeläiset menettivät sarjan kolmossijansa maanantaina, kun SJK haki Lapista lisäaikamaalilla 1-1-tasapelin. Takaiskusta huolimatta RoPS taistelee edelleen tiukasti mitaleista.

Etenkin PK-35 Vantaan puolustus kohtaa Rovaniemellä kovan haasteen, sillä RoPS on ollut HJK:n jälkeen sarjan toiseksi tehokkain joukkue. PK-35 Vantaa on tehnyt keskimäärin tasan yhden maalin ottelua kohden. RoPS sen sijaan on viimeistellyt kymmenen osumaa Punamustia enemmän.

Joukkueet ovat kohdanneet toisensa tällä kaudella jo kahteen otteeseen. Sarjan avauskierroksella PK-35 Vantaa johti Myyrmäessä jo 3-0, mutta RoPS nousi lopulta 3-4-voittoon. Muutamaa viikkoa myöhemmin RoPS vei kotikentällään pisteet lukemin 1-0 Aleksandr Kokon lisäaikamaalilla.

Tällä hetkellä Punamustien ainoa kahteen osumaan yltänyt pelaaja on Kevin Mombilo. Rovaniemeläisten riveissä verkkoa on heiluttanut etenkin peräti 11 maalia iskenyt keskikenttäpelaaja Robert Taylor.

PK-35 Vantaa joutuu perjantai-illan otteluun ilman Ilves-ottelussa loukkaantunutta kapteeniaan Konsta Rasimusta. Lisäksi Punamustien riveistä puuttuvat loukkaantumisten takia Kastriot Kastrati, Omar Khary ja Mnwas Awari. Myös Bob Diasonama ja Abaas Ismail jäävät ottelusta sivuun. Pelikieltonsa kärsinyt Ymer Xhaferi sen sijaan palaa kokoonpanoon.

Punamustiin palannut Rantanen valmiina peliin

Viime kaudella PK-35 Vantaata edustanut Daniel Rantanen palasi syyskuun siirtoikkunan loppumetreillä Myyrmäkeen. Rantanen saapui HIFK:sta Punamustiin loppukauden mittaisella lainasopimuksella. Hänen mukaansa paluu tuttuun ympäristöön on sujunut hyvin.

– Hyvät fiilikset. Paluu tänne Myyrmäkeen on sujunut mukavasti. Joukkueessa on jonkin verran uusia kasvoja, mutta myös paljon vanhoja tuttuja viime kaudelta. Kaikki ovat ottaneet minut taas hienosti mukaan jengiin, Rantanen sanoi.

Rantanen lähtee pohjoiseen luottavaisin mielin, vaikka hän tietää RoPSin olevan kova haaste. Rantanen painottaa sitä, että Punamustien on taisteltava Rovaniemellä jokainen tilanne loppun asti.

– Rovaniemelle lähdemme hyvillä mielin. RoPS on todella hyvä joukkue, joten meidän on oltava siellä valmiita taistelemaan!

– Nyt lataudutaan hyvin matsiin ja toivottavasti saamme sieltä raavittua pisteitä, Rantanen totesi.

RoPS – PK-35 Vantaa pelataan huomenna perjantaina 16.9. klo 18.30 Rovaniemen keskuskentällä.

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.

Arkistot