UUTISET

Mimmi Nurmela nostettiin A-maajoukkueeseen

12.9.2016

Naisten Liiga jäi perjantaina maajoukkuetauolle, mutta osa Punamustien pelaajista pääsee sarjatauon aikana tositoimiin maajoukkuepaidassa. PK-35 Vantaan Mimmi Nurmela on naisten A-maajoukkueen matkassa, kun joukkueen EM-karsinnat huipentuvat Portugalissa ja Espanjassa. Vaikka Nurmelalla on aiempaa kokemusta eri maajoukkueista, hän on nyt ensimmäistä kertaa A-maajoukkueen matkassa.

Nurmelan maajoukkuekutsu tuli pikaisella aikataululla, sillä hänet nostettiin mukaan joukkueeseen toisen keskuspuolustajan jäätyä sivuun. Nurmela kuuli maajoukkuekutsusta eilen ja matkustaa jo tänään joukkueen kanssa Portugaliin. Hän myötää maajoukkuekomennuksen tulleen lyhyellä varoitusajalla, mutta samalla Nurmela on innoissaan saamastaan mahdollisuudesta.

– Tuli aika nopea lähtö! Tämä on hieno mahdollisuus päästä kehittämään itseäni A-maajoukkueen mukana, Nurmela sanoi.

– Lähden reissuun avoimin mielin. On kiva päästä kovaan porukkaan treenaamaan. Siinä oppii varmasti uutta ja saa lisää kokemusta.

EM-lopputurnauspaikasta taisteleva Suomi kohtaa Portugalin vieraskentällä perjantaina 16.9. Karsintojen päätösottelunsa Suomi pelaa tiistaina 20.9. Espanjan vieraana.

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.

Arkistot