Yksi Yhteinen, Uusi

Punamustille viisi uutta pelaajaa siirtoikkunan loppuhetkillä

Perjantaina sulkeutuneen siirtoikkunan viimeiset päivät olivat Punamustien osalta vilkkaita, sillä joukkueen riveihin liittyi peräti viisi uutta pelaajaa. Kastriot Kastrati allekirjoitti PK-35 Vantaan kanssa loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen. Daniel Rantanen, Otto Pitkänen, Calvin N´Sombo ja Karim Jouni sen sijaan siirtyivät loppukaudeksi Punamustiin lainasopimuksilla.

23-vuotias hyökkää Kastrati liittyi Punamustien ryhmään vapailla papereilla. Viime kaudella Kastrati edusti Veikkausliigassa HIFK:ta, jonka riveissä hän pelasi 14 ottelua ja viimeisteli kaksi maalia. Myös poikamaajoukkueissa esiintynyt Kastrati on edustanut myös Klubi 04:ää, HJK:ta, Hakaa, FC Honkaa ja FC Myllypuroa. Mielenkiintoinen yksityiskohta Kastratin uralla on se, että hän pelasi ja onnistui maalinteossa Mestarien liigan karsinnoissa ennen ensiesiintymistään Veikkausliigassa.

Rantanen sen sijaan on Punamustille ennestään tuttu pelaaja. Hän on PK-35:n kasvatti, joka edusti Punamustia viime kaudella Ykkösessä. Kauden päätteeksi HIFK:n riveihin siirtynyt Rantanen palaa nyt Myyrmäkeen loppukauden mittaisella lainasopimuksella. Rantanen pelasi viime kaudella PK-35 Vantaassa 18 ottelua, joissa hän onnistui maalinteossa kolmesti. Myös Rantanen on ollut tuttu näky nuorisomaajoukkueissa.

Pitkänen siirtyy PK-35 Vantaan riveihin Klubi 04:stä. 18-vuotias puolustaja on pelannut tänä vuonna Kakkosessa yhdeksässä ottelussa. Eri ikäluokkien nuorisomaajoukkueissa mukana ollut Pitkänen viihtyy ensisijaisesti laitapuolustajan paikalla.

19-vuotias N´Sombo ja 20-vuotias Jouini saapuvat lainalle FC Hongasta, jonka riveissä kaksikko on pelannut tällä kaudella Kakkosta. Muiden Punamustiin siirtyneiden pelaajien tapaan myös N´Sombo ja Jouini ovat esiintyneet nuorisomaaotteluissa.

Brasialaispelaaja Lucas Kaufmann sen sijaan siirtyi Punamustista takaisin edelliseen seuraansa EIF:ään. PK-35 Vantaa kiittää Kaufmannia kuluneen kauden otteista ja toivottaa onnea jatkoon.

Punamustien pelit Veikkausliigassa jatkuvat perjantaina 9.9. vierasottelulla FC Lahtea vastaan. Kotikentällään PK-35 Vantaa pelaa seuraavan kerran maanantaina 12.9., kun Tampereen Ilves vierailee Myyrmäessä.