Yksi Yhteinen, Uusi

Punamustille viisi uutta pelaajaa siirtoikkunan loppuhetkillä

Perjantaina sulkeutuneen siirtoikkunan viimeiset päivät olivat Punamustien osalta vilkkaita, sillä joukkueen riveihin liittyi peräti viisi uutta pelaajaa. Kastriot Kastrati allekirjoitti PK-35 Vantaan kanssa loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen. Daniel Rantanen, Otto Pitkänen, Calvin N´Sombo ja Karim Jouni sen sijaan siirtyivät loppukaudeksi Punamustiin lainasopimuksilla.

23-vuotias hyökkää Kastrati liittyi Punamustien ryhmään vapailla papereilla. Viime kaudella Kastrati edusti Veikkausliigassa HIFK:ta, jonka riveissä hän pelasi 14 ottelua ja viimeisteli kaksi maalia. Myös poikamaajoukkueissa esiintynyt Kastrati on edustanut myös Klubi 04:ää, HJK:ta, Hakaa, FC Honkaa ja FC Myllypuroa. Mielenkiintoinen yksityiskohta Kastratin uralla on se, että hän pelasi ja onnistui maalinteossa Mestarien liigan karsinnoissa ennen ensiesiintymistään Veikkausliigassa.

Rantanen sen sijaan on Punamustille ennestään tuttu pelaaja. Hän on PK-35:n kasvatti, joka edusti Punamustia viime kaudella Ykkösessä. Kauden päätteeksi HIFK:n riveihin siirtynyt Rantanen palaa nyt Myyrmäkeen loppukauden mittaisella lainasopimuksella. Rantanen pelasi viime kaudella PK-35 Vantaassa 18 ottelua, joissa hän onnistui maalinteossa kolmesti. Myös Rantanen on ollut tuttu näky nuorisomaajoukkueissa.

Pitkänen siirtyy PK-35 Vantaan riveihin Klubi 04:stä. 18-vuotias puolustaja on pelannut tänä vuonna Kakkosessa yhdeksässä ottelussa. Eri ikäluokkien nuorisomaajoukkueissa mukana ollut Pitkänen viihtyy ensisijaisesti laitapuolustajan paikalla.

19-vuotias N´Sombo ja 20-vuotias Jouini saapuvat lainalle FC Hongasta, jonka riveissä kaksikko on pelannut tällä kaudella Kakkosta. Muiden Punamustiin siirtyneiden pelaajien tapaan myös N´Sombo ja Jouini ovat esiintyneet nuorisomaaotteluissa.

Brasialaispelaaja Lucas Kaufmann sen sijaan siirtyi Punamustista takaisin edelliseen seuraansa EIF:ään. PK-35 Vantaa kiittää Kaufmannia kuluneen kauden otteista ja toivottaa onnea jatkoon.

Punamustien pelit Veikkausliigassa jatkuvat perjantaina 9.9. vierasottelulla FC Lahtea vastaan. Kotikentällään PK-35 Vantaa pelaa seuraavan kerran maanantaina 12.9., kun Tampereen Ilves vierailee Myyrmäessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com