UUTISET

Nyt taistellaan sarjapaikasta!

26.7.2016

PK-35 pelasi Veikkausliigassa viimeksi kaudella 1998. Vantaalla sen sijaan nähtiin miesten pääsarjajalkapalloa viimeksi vuonna 2005. Tänä keväänä PK-35 Vantaa palautti kaupungin liigakartalle ja punamustat värit jälleen korkeimmalle sarjatasolle.

Sarjakausi on nyt ylittänyt puolivälinsä ja PK-35 Vantaa majailee Veikkausliigassa suoran putoajan paikalla. Piste-eroa säilymiseen on vain kaksi pistettä ja karsijan paikalle yksi piste, mutta pistetilin on kartuttava sarjakauden syyspuoliskolla aiempaa parempaan tahtiin.

Loppukauden aikana PK-35 Vantaa tarvitsee myös kotiyleisöltään kaiken mahdollisen tuen. Joukkue taistelee kentällä sarjapaikastaan, mutta seurahenki on kaivetta esiin myös kentän ulkopuolella. Nyt on vantaalaisen jalkapalloväen aika osoittaa, että kaupunki ansaitsee Veikkausliigajoukkueen.

Ilves-otteluun viidellä eurolla

PK-35 Vantaan seuraava Veikkausliigan kotiottelu pelataan tiistaina 2.8. klo 18.30. Silloin Myyrmäen jalkapallostadionilla saapuu vieraaksi Tampereen Ilves. PK-35 Vantaa haluaa ottelussa koko punamustan yhteisön ja kaikkien vantaalaisten jalkapallon ystävien tuen, joten liput maksavat kaikille ainoastaan viisi euroa.

Parhaat paikat myydään jo ennakkoon, sillä pääkatsomon keskimmäisiin lohkoihin myydään ainoastaan numeroituja paikkalippuja. Portilta ostetut liput ovat numeroimattomia. Ostamalla liput ennakkoon vältyt myös jonottamiselta ottelutapahtumassa.

Ennakkolippuja voi hankkia osoitteesta www.lippuautomaatti.fi/pk35vantaa.

 

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.

Arkistot