UUTISET

Punamustien maajoukkuepelaajat valmiina tuleviin otteluihin

1.6.2016

Kolme PK-35 Vantaan pelaajaa on mukana, kun Suomen naisten A-maajoukkue jatkaa EM-karsintojaan kotimaan kamaralla. Punamustien pelaajista ”Helmarien” matkassa ovat Sanna Saarinen, Sanni Franssi ja Tia Painilainen. Suomi kohtaa perjantaina 3.6. Irlannin Valkeakoskella ja tiistaina 7.6. Portugalin Helsingissä.

Punamustien kolmikko on viihtyy maajoukkuetehtävissä ja odottaa innolla tulevia otteluita.

– On ollut tosi kivaa olla täällä maajoukkueen mukana. Näille leireille on aina mukava tulla. Ensimmäiset treenit menivät hyvin ja ne olivat hyvä aloitus tälle leirille, Painilainen sanoi.

– Fiilikset leiristä ovat hyvät. On hyvä, että saamme ehjän treeniviikon ennen perjantain peliä. Pääsemme hiomaan taktiikkaa sekä totuttelemaan alustaan, Saarinen tuumi.

Pienen tauon jälkeen jälleen maajoukkuekutsun saanut Franssi on samoilla linjoilla.

– Kivaa olla pitkästä aikaa taas maajengin mukana. Täällä on hyvä fiilis joukkueessa ja valmistautuminen perjantain Irlanti-peliin on täydessä käynnissä. Otan hyvistä treeneistä kaiken irti.

Painilainen ennakoi Irlanti- ja Portugali-peleistä tiukkoja, mutta uskoo Suomen pelaavan molemmissa otteluissa voitosta.

– Pelit tulevat olemaan tosi kovia, joten jokaisesta pisteestä saa taistella. Uskon, että meillä on mahdollisuus voittaa molemmat pelit. Lisäksi haluaisin saada ensimmäiset peliminuuttini naisten maaotteluissa, Painilainen totesi.

 

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.