UUTISET

Nosh A Lody PK-35 Vantaan riveihin

27.5.2016

PK-35 Vantaan miesten edustusjoukkue on solminut loppukauden kattavan sopimuksen Nosh A Lodyn kanssa. 26-vuotias A  Lody on 194-senttinen keskuspuolustaja, jolla on runsaasti kokemusta Veikkausliigasta usean eri joukkueen riveistä. Lisäksi A Lody on edustanut Suomea viidessa alle 19-vuotiaiden maaottelussa.

Kongossa syntynyt A Lody pelasi juniorivuosinaan helsinkiläisten SAPA:n ja HJK:n riveissä. Veikkausliigadebyyttinsä hän teki FF Jaron paidassa kaudella 2010. A Lody edusti pietarsaarelaisseuraa kahden kauden ajan ennen kuin siirtyi kausiksi 2012 – 2014 MyPan riveihin. Viime kaudella hän edusti Punamustilla liigakarsinnoissa taipunutta FC KTP:tä.

Alkuvuoden aikana A Lody on harjoitellut sopimuksettomana pelaajana FC Hongan mukana. Nyt hän liittyy Punamustien riveihin täynnä intoa.

– Nyt on hyvät fiilikset. Pääsen vähän vaikean talven jälkeen takaisin pelikentille ja keskittymään taas pelaamiseen. Pukukopissa on rento meininki ja jätkät ottivat minut hyvin vastaan, A Lody totesi.

A Lody kuvailee itseään hyväksi ja periksiantamattomaksi puolustajaksi.

– Annan aina kaiken itsestäni joukkueen ja yhteisten tavoitteiden eteen.

Punamustien pelit Veikkausliigassa jatkuvat huomenna vierasottelulla FC Lahtea vastaan.

 

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.

Arkistot