UUTISET

PK-35 Vantaan puolen kauden kausikortit myynnissä

24.5.2016

PK-35 Vantaa on pelannut Veikkausliigakauden kotiotteluistaan pian puolet ja myös naisten joukkueen sarjakautta on pelattu jo kolmannes. Katsojilla on nyt mahdollisuus ostaa Punamustien edullisia puolen kauden kausikortteja. Aikuisille puolen kauden kausikortti maksaa 100 euroa ja lapsille sekä muille alennusryhmäläisille (opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät) 60 euroa.

Kausikortit oikeuttavat sisäänpääsyyn kaikkiin PK-35 Vantaan kauden 2016 Veikkausliigan, Naisten Liigan ja Suomen Cupin kotiotteluihin.

Puolen kauden kausikortteja voi ostaa jo huomisen FC Inter -ottelun aikana PK-35 Vantaan toimistolta. Kausikorttimyynti on avoinna koko ottelutapahtuman ajan. Pääkatsomon alla sijaitsevalle toimistolle pääsee kulkemaan pääkatsomon tasanteelta isojen kioskien vierestä.

Lisäksi kausikortit ovat myynnissä osoitteessa www.lippuautomaatti.fi/pk35vantaa.

PK-35 Vantaa – FC Inter pelataan huomenna keskiviikkona 25.5. klo 18.30 alkaen Myyrmäen jalkapallostadionilla.

 

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.

Arkistot