UUTISET

PK-35 Vantaa isännöi huomenna FC Interiä

24.5.2016

Punamustien pelit Veikkausliigassa jatkuvat huomenna kotiottelulla turkulaista FC Interiä vastaan. PK-35 Vantaa jahtaa kauden ensimmäistä kotivoittoaan ja pyrkii kääntämään sarjakautensa kurssin. Ottelu pelataan huomenna keskiviikkona 25.5. klo 18.30 Myyrmäen jalkapallostadionilla.

Punamustien alkukausi Veikkausliigassa on ollut haastava. Sarjanousija on kerännyt kymmenestä ottelustaan kuusi pistettä ja majailee keskiviikon peliin lähdettäessä sarjataulukossa viimeisenä. PK-35 Vantaa on voittanut KuPSin vieraissa ja pelannut tasan SJK:n sekä IFK Mariehamnin kanssa. Viimeisimmän pisteensä PK-35 Vantaa sai lauantaina 2-2-tasapelillä PS Kemiä vastaan.

FC Inter sen sijaan on sarjassa kuudentena. Yhdeksästä pelistään turkulaiset ovat keränneet 11 sarjapistettä. Voittonsa FC Inter on saalistanut kotonaan KuPSia sekä Ilvestä vastaan ja vieraissa HIFK:ta vastaan. Lisäksi sinimustat ovat pelanneet tasan FC Lahden ja VPS:n kanssa.

Joukkueen ovat kohdanneet toisensa tällä kaudella jo Liigacupissa ja Suomen Cupissa. Molemmat ottelut pelattiin FC Interin kotikentällä Turussa. Tammikuussa Liigacupissa päädyttiin maalittomaan tasapeliin ja huhtikuussa PK-35 Vantaa pudotti turkulaiset Suomen Cupista selvin lukemin 0-4. Punamustien maaleista vastasivat Mateo Miguez, Pablo Counago ja kahdesti osunut Masar Ömer.

FC Interin tehokkain maalintekijä on ollut kolme maalia iskenyt puolustaja Egzon Belica. Punamustien riveistä kolmeen osumaan ovat yltäneet Aleksi Ristola ja Njazi Kuqi.

Fernando Liñan on PS Kemi –ottelun ulosajon myötä kaksi seuraavaa ottelua pelikiellossa. Myös Punamustien muut espanjalaispelaajat sekä argentiinalainen Lucas Garcia ovat huomisen ottelun kokoonpanosta sivussa. Lisäksi Kosta Manev, Riku Heinonen ja Ilari Äijälä puuttuvat kokoonpanosta loukkaantumisten takia.

FC Interiltä sen sijaan puuttuvat loukkaantumisten vuoksi ainakin joukkueen kapteeni Henri Lehtonen ja Oskari Qvick. Lisäksi Philip Njokun, Adama Tambouran ja Pape Sow´n pelaaminen on epävarmaa.

”Yhdessä eteenpäin”

Punamustien päävalmentajan Shefki Kuqin mukaan keskiviikon ottelussa on jälleen jaossa tärkeitä sarjapisteitä. PS Kemiä vastaan PK-35 Vantaa oli pitkään kiinni voitossa, mutta joutui lopulta tyytymään tasapeliin.

– Kaikki pelit ovat meille isoja, sillä tarvitsemme pisteitä. Viime pelin alla joukkueessa oli pientä epävarmuutta. Peli oli meiltä siihen nähden loistava suoritus, vaikka menetimme lopulta kaksi pistettä, Kuqi totesi.

– Nyt meillä on erittäin hyvä fiilis ennen peliä. Luotan jätkiin todella paljon. Meillä on vain yksi suunta: yhdessä eteenpäin!

Kuqin mukaan turkulaisten otteita on usein vaikea ennakoida. Voitokkaassa cup-kohtaamisessa PK-35 Vantaa sai otteluun hyvän alun, mikä vapautti Punamustien pelaamista.

– FC Interiä vastaan on vaikeaa arvioida, mikä meitä odottaa. Heillä on hyvä pelaajaryhmä, mutta tulokset eivät ole olleet ihan sen mukaisia. Heiltä odotetaan kauden alkaessa usein paljon, mutta välillä kausi alkaa paremmin ja välillä huonommin, Kuqi tuumi.

– Aloitimme vieraspelin hyvin Cupissa. Teimme pari maalia heti alussa, mikä totta kai vähän avasi peliä. Meille tuli rennompi fiilis ja pelasimme hyvin.

Punamustien kokoonpanosta ovat huomenna sivussa espanjankieliset pelaajat sekä loukkaantumisista kärsivät Heinonen, Manev ja Äijälä. Kuqi kuitenkin vakuuttaa, että PK-35 Vantaa juoksuttaa huomenna kentälle kilpailukykyisen joukkueen.

– Muut pelaajat ovat mukana, joten saamme jalkeille hyvän avauskokoonpanon. Moni pelaaja saa nyt hyvän näytönpaikan.

PK-35 Vantaa – FC Inter pelataan huomenna keskiviikkona 25.5. klo 18.30 Myyrmäen jalkapallostadionilla.

 

Liput otteluun maksavat aikuisille 20 euroa ja lapsille sekä muille alennusryhmäläisille (opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät) 10 euroa. Alle 7-vuotiailla lapsilla on otteluun vapaa pääsy. Ottelulippuja voi ostaa edullisemmin ennakkoon osoitteesta www.lippuautomaatti.fi/pk35vantaa.

Veikkaamalla ottelun lopputulosta ja pelaamalla muita Veikkauksen pelejä tämän linkin kautta tuet samalla PK-35 Vantaan toimintaa. Siirry Veikkauksen sivuille.

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.

Arkistot