UUTISET

Veikkauksen verkkokumppanuudella tukea seuralle

17.5.2016

Verkkokumppanuus on Valon ja Veikkauksen yhdessä kehittämä yhteistyömuoto seuroille. Verkkokumppanuuspelaamisella tarkoitetaan Veikkauksen verkkopelaamista niin, että kumppaniseura saa pelatuista peleistä suoran palkkion. Verkkokumppanuuden tavoitteena on auttaa seuroja varainhankinnassa ja edistää vastuullisuutta seurojen toiminnassa.

Punamustien kannattajilla on mahdollisuus ohjata tukea seuralle pelaamalla Veikkauksen pelinsä PK-35 Vantaan verkkosivujen etusivun verkkokumppanuuslinkin kautta. PK-35 Vantaa saa palkkion pelatuista euroista, mutta verkkokumppanuuslinkin kautta pelaaminen ei vaikuta pelaajien mahdollisiin voittosummiin.

 

Tallenna tämä linkki selaimeesi tai klikkaa PK-35 Vantaan etusivun banneria: https://www.veikkaus.fi/?myPartnerId=717586%20

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.

Arkistot