UUTISET

Samu Volotisen liigadebyytti tuli yllättäen

18.4.2016

PK-35 Vantaan nuori maalivahti Samu Volotinen teki sunnuntaina ensiesiintymisensä Veikkausliigassa. 17-vuotias VJS-kasvatti pääsi VPS:ää vastaan tositoimiin yllättäen, sillä hänet vaihdettiin kentälle 70. peliminuutilla ulosajon seurauksena kentälle.

Volotinen komennettiin tolppien väliin, kun VPS-ottelun aloittanut maalivahti Daniel Kollar ajettiin ennenaikaisesti suihkuun. Ulosajoon johtaneesta tilanteesta tuomittiin myös rangaistuspotku, joten Volotinen joutui heti tapahtumien keskipisteeseen.

– Nyt pitää alkaa solmia kengännauhoja, kertoi Volotinen ajatelleensa Kollarin ulosajon hetkellä.

– Totta kai se vähän jännitti, kuten pitääkin, mutta minulla oli aika keskittynyt fiilis. Kentälle tullessa ajatukseni olivat ainoastaan siinä rankkarissa.

Ensimmäisen virallisen miesten ottelunsa pelannut Volotinen oli Loorents Hertsin rangaistuspotkussa hyvin mukana, mutta ei onnistunut torjumaan laukausta. VPS voitti ottelun lopulta maalein 0-2, mutta yllättävä liigadebyytti oli Volotiselle varmasti ikimuistoinen.

Täysin vaivattomasti Volotisen vaihto ei kuitenkaan sujunut, sillä neljäs erotuomari ei hyväksynyt maalivahdin asusteita. Shortsien alla olleet lämpöhousut olivat väärän väriset, joten Volotinen komennettiin riisumaan en ennen kentälle pääsemistä.

– Olisihan se ollut mukavampaa pelata lämpöhousujen kanssa, mutta ei voinut mitään, Volotinen nauroi.

 

Punamustien kausikortit ovat myynnissä osoitteessa www.lippuautomaatti.fi/pk35vantaa. Yhdellä yhteisellä kortilla näet kaikki PK-35 Vantaan Veikkausliigan, Naisten Liigan ja Suomen Cupin kotiottelut.

Kaikkien huhtikuun loppuun mennessä kausikortin hankkineiden kesken arvotaan VIP-aitio 21.5.2016 pelattavaan otteluun PK-35 Vantaa – PS Kemi. Palkintoon kuuluu sisäänpääsy otteluun, aitio, lämmin ruoka, virvoitusjuomat ja VIP-kohtelu. Arvonnan säännöt löydät täältä.

 

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.

Arkistot