UUTISET

VeikkausTV näyttää PK-35 Vantaan naisten kotiottelut

15.4.2016

VeikkausTV näyttää alkaneella kaudella kaikki PK-35 Vantaan Naisten Liigan kotiottelut. Yhteistyöllä halutaan edistää tasa-arvoa kotimaisessa urheilussa ja lisätä naisjalkapallon näkyvyyttä.

Tuotannosta vastaa ComSport Production Oy, joka vastasi jo viime kaudella PK-35 Vantaan miesten Ykkösen ja Naisten Liigan ottelulähetyksistä. Ottelut kuvataan neljällä tai viidellä kameralla HD-kuvanlaadulla. Grafiikoiden ja hidastusten   lisäksi lähetyksissä on luvassa myös tauko-ohjelmaa ja haastattelut ottelun jälkeen.

Selostuksista vastaa Feliks Heikkinen, jonka ääni on tuttu jo viime kauden lähetyksistä. Mahdollisuuksien mukaan Heikkinen saa otteluissa aisaparikseen vaihtuvan asiantuntijakommentaattorin.

Veikkauksen yhteyspäällikkö Tapio Imporannan mukaan VeikkausTV:n lähetykset tuovat Naisten Liigalle hyvää lisänäkyvyyttä.

– Naisten urheilulla on Veikkauksen tuotetarjonnalle tärkeä merkitys. Tässä on hyvä paikka osaltamme nostaa kotimaisen naisjalkapallon näkyvyyttä. Olemme varmoja, että näkyvyys tulee kasvamaan merkittävästi tulevaisuudessa, Imporanta kommentoi.

Ensimmäinen lähetys nähdään jo huomenna, kun PK-35 Vantaa kohtaa sarjakauden ensimmäisessä kotipelissään Turun Palloseuran. Ottelu pelataan lauantaina 16.4. klo 17.00 Myyrmäen jalkapallostadionilla.

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.