UUTISET

Katsojainfot Veikkausliigan avausotteluun

2.4.2016

PK-35 Vantaa pelaa tänään kauden 2016 ensimmäisen Veikkausliigan kotiottelunsa. Sarja-avaus Rovaniemen Palloseuraa vastaan pelataan klo 17.00 alkaen Myyrmäen jalkapallostadionilla.

Ottelun lipunmyynti alkaa stadionin porttien auetessa klo 16.00. Liput otteluun maksavat portilta ostettaessa aikuisille 20 euroa ja lapsille sekä muille alennusryhmäläisille (opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät) 10 euroa. Alle 4-vuotiailla lapsilla on otteluun vapaa pääsy.

Ottelulippuja voi hankkia edullisemmin ennakkoon osoitteesta www.lippuautomaatti.fi/pk35vantaa. Ennakkomyynnissä on myös edullisia perhelippuja, joilla kaksi aikuista ja kaksi lasta pääsevät katsomoon 40 eurolla. Perheliput ovat vain ennakkomyynnissä.

Myyrmäen jalkapallostadionilla on kaksi kiinteää kioskia pääkatsomossa ja yksi myyntipiste plaza-alueella. Stadionin anniskelupiste sijaitsee niin ikään plazalla. Stadionille kannattaa tulla hyvissä ajoin nauttimaan tunnelmasta, sillä muusikko Ville Pusa esiintyy anniskeluteltassa klo 16.15 -16.45.

Punamustien kausikortit toimivat kioskissa maksuvälineenä, mikäli niihin on ladattu arvoa. Kausikortilla voi maksaa RoPS-ottelussa toistaiseksi vain pääkatsomon takana sijaitsevan tasanteen isossa kioskissa. Arvolla ei voi maksaa Ravintola Koton ja Happie´sin myyntipisteissä.

Mediakäytännöt PK-35 Vantaan Veikkausliigan kotiotteluissa

PK-35 Vantaan Veikkausliigan kotiotteluihin ei vaadita ennakkoakkreditointia, mutta pressikortilla otteluun saapuvien tulee pyydettäessä ilmoittaa nimensä ja edustamansa tiedotusväline. Medialla on oma sisäänkäynti lipunmyynnin yhteydessä. Median edustajilla on Myyrmäen jalkapallostadionilla käytössään työskentelytila koko ottelutapahtuman ajan.

Työskentelytila sijaitsee pääkatsomon alla olevan VIP-tilan yhteydessä. Kulku työskentelytilaan tapahtuu pääkatsomoon johtavien portaiden vierestä. Tila on median käytössä porttien auetessa tuntia ennen ottelua.

Kuvaajaliivit noudetaan ennen ottelua median työskentelytilasta. Kuvaaminen on sallittua pääkatsomon edessä ja päädyissä rangaistusalueen ulkorajoille saakka. Teknisellä alueella kuvaaminen ei ole sallittua. Aurinkokatsomon edustalla kuvaaminen on sallittua kentän koko sivustalla.

PK-35 Vantaa – RoPS pelataan tänään klo 17.00 Myyrmäen jalkapallostadionilla.

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.

Arkistot