UUTISET

Livestream ja katsojainfot HIFK-otteluun saapuville

25.3.2016

Mikäli et pääse otteluun paikan päälle, se on nähtävissä suorana lähetyksenä myös PK-35 Vantaan kotisivujen livestream-palvelun kautta. Katseluoikeuden hinta on 7 euroa.

Livestream: https://pk35vantaa.fi/2015/06/23/livestream-suomen-cup-pk-35-vantaa-hifk-26-3-klo-1300/

Infoa otteluun saapuville

Vantaan kaupunki kunnostaa Myyrmäen jalkapallostadionia viikon päästä alkavaa Veikkausliigakautta varten, joten stadion on tulevana lauantaina vielä osittain työmaa-alueena. Ottelun lipunmyyntipiste sijaitsee tutussa paikassa, mutta sen yhteyteen on tehty erikoisjärjestelyitä. Stadionin portit aukeavat klo 12.00.

Liput otteluun maksavat aikuisille 20 euroa ja lapsille sekä muille alennusryhmäläisille 10 euroa. Ottelulippuja voi hankkia edullisemmin ennakkoon osoitteesta www.lippuautomaatti.fi/pk35vantaa.

Myös katsomon penkkejä uusitaan, joten kaikki katsomopaikat eivät ole lauantaina käytössä. Numeroidut ja nimikyltillä varustetut kausikorttipaikat ovat käytössä Veikkausliigan otteluissa.

Lauantain Suomen Cupin ottelun lipunmyynnissä on käytössä vain käteismaksu. Maksupäätteet ovat käytössä viikon päästä Veikkausliigan avausottelussa. PK-35 Vantaan kausikortille ladattu arvo ei käy maksuvälineenä vielä HIFK-ottelussa, mutta myös se otetaan käyttöön sarja-avauksessa.

Myyrmäen urheilupuistossa järjestetään viikonloppuna myös VJS:n pääsiäisturnaus, joten parkkitilaa saattaa olla käytössä tavallista vähemmän. Suosittelemme siis autolla saapuvien tulevan paikalle hyvissä ajoin.

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.