UUTISET

SM-karsinnoissa tänään tärkeitä otteluita

19.3.2016

PK-35 Vantaan miehet etenivät perjantai-iltana riemukkaasti jatkoon Respect Suomen Cupissa, mutta myös lauantaina pelataan tärkeitä otteluita. A- ja B-poikien SM-karsinnat jatkuvat tänään ja molemmissa karsintasarjoissa on jaossa tärkeitä pisteitä. Viikonloppu huipentuu huomenna Punamustien naisten harjoitusotteluun FC Honkaa vastaan.

Talin hallissa on tänään tarjolla todella herkullinen jalkapallopäivä, sillä siellä pelataan peräkkäin peräti kolme Punamustien ja länsivantaalaisen jalkapallon seuraajien näkökulmasta mielenkiintoista ottelua. Iltapäivän aloittaa KäPan ja VJS:n välinen B-poikien SM-karsintaottelu. Ennen kahta viimeistä kierrosta VJS on lohkossaan jatkokarsintaan oikeuttavalla viidennellä sijalla, mutta suora SM-karsintapaikka on edelleen mahdollinen. Tänään vastustaja on kovaa luokkaa, sillä lohkokärki KäPa on kärsinyt karsinnoissa vain yhden pistemenetyksen.

Heti B-poikien ottelun päätyttyä Talin hallissa pelataan tärkeistä A-poikien SM-karsintapisteistä, kun PK-35/VJS kohtaa HIFK:n. Voitolla PK-35/VJS varmistaisi jo vähintään jatkokarsintapaikan ja lähtisi päätöskierrokselle hyvistä lähtökohdista suoraa SM-sarjapaikkaa ajatellen. Asetelma on mielenkiintoinen, sillä tämän päivän vastustaja HIFK on sarjataulukossa vain pisteen PK-35/VJS:ää edellä.

Illan kolmas ottelu potkaistaan käyntiin klo 18.30, kun PK-35 ja FC Honka kohtaavat B-poikien SM-karsinnoissa. Molemmat joukkueet ovat tällä hetkellä lohkon häntäpäässä, mutta PK-35:llä on edelleen hyvät mahdollisuudet nousta jatkokarsintapaikoille. Suoraan SM-sarjapaikkaan on eroa kolme pistettä ja jatkokarsintaan kaksi. Mikäli FC Honka kaatuu tänään, riittää myös PK-35:llä jännitettävää karsintasarjan päätöskierroksella.

Viikonloppu huipentuu sunnuntai-iltana PK-35 Vantaan naisten harjoitusotteluun. Joukkue kohtaa viimeistä edellisessä harjoitusottelussaan FC Hongan, jota vastaan pelataan tänä keväänä jo toiseen otteeseen. Edellinen kohtaaminen päättyi Tapiolassa 2-2-tasapeliin. Harjoitusottelu oli tarkoitus pelata jo lauantaina, mutta se päätettiin siirtää sunnuntaille. Samalla pelipaikaksi varmistui Myyrmäki-halli. Ottelu alkaa sunnuntai-iltana klo 18.00.

 

Viikonlopun ottelut:

La 19.3. klo 15.00 KäPa – VJS                                    B-poikien SM-karsinta, Talin halli

La 19.3. klo 16.45 PK-35/VJS – HIFK                         A-poikien SM-karsinta, Talin halli

La 19.3. klo 18.30 PK-35 – FC Honka                       B-poikien SM-karsinta, Talin halli

Su 20.3. klo 18.00 PK-35 Vantaa – FC Honka           naisten harjoitusottelu, Myyrmäki-halli

 

 

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.

Arkistot