UUTISET

PK-35 Vantaan ja Ravintola Koton yhteistyö laajenee

1.3.2016

Ravintola Koto vastaa alkavalla kaudella ravintola- ja anniskelupalveluista PK-35 Vantaan Veikkausliigan kotiotteluissa. Anniskelupisteiden järjestämisen lisäksi Koto huolehtii VIP-vieraiden ja aitioiden ruoka- ja juomatarjoilusta. Koto vastasi VIP-tilojen tarjoiluista jo viime kaudella, mutta nyt hyvin sujunutta yhteistyötä laajennetaan entisestään.

Ravintoloitsija Johanna Levoniemi kuvailee Kotoa pieneksi perheyhteisöksi, jota pyöritetään pienellä kapasiteetilla. Koto sijaitsee Vihdintien ja Rajatorpantien risteyksessä toimitilassa, jossa on toiminut aiemmin myös muita ravintoloita.

– Alun alkaen tässä toimi ravintola nimeltä Vanha emäntä, jonka varmasti jokainen pitkään tällä alueella asunut muistaa. Sen jälkeen tähän tuli La Caramba ja nyt sitten Koto. Tässä on aina ollut pieni ravintola, ja sellaisena se halutaan myös pitää, mutta töitä tehdään suurella sydämellä, Levoniemi kertoi.

– Meillä on lounaan rinnalla a la carte. Järjestämme myös paljon yksityistilaisuuksia, kuten syntymäpäiviä ja häitä. Lisäksi meillä on teatteri-iltoja ja muita tapahtumia.

Levoniemen mukaan palveluiden tarjoaminen ottelutapahtumissa on Kotolle uusi haaste, johon tartutaan innolla.

– Olemme tietysti kauhean innoissamme, mutta samalla meidän pitää ottaa huomioon paljon asioita. Neljän seinän sisällä toimintaa on helpompi ajatella, mutta stadionilla esimerkiksi ruoan pitää riittää, sillä paikan päällä ei ole keittiötä. Myös alkoholin anniskelu on haaste, jonka otamme innolla vastaan. Pyrimme toimimaan kiitettävällä tavalla, ja aina iloisella ja rennolla otteella.

– Ainakin ensimmäisissä otteluissa tapahtumat tulevat varmasti olemaan hektisiä. Odotan innolla etenkin 9.4. pelattavaa HIFK-ottelua ja sitä, millaista rummutusta se tulee olemaan. Sen jälkeen mikään ei varmasti enää hirveästi yllätä, Levoniemi nauroi.

Viihteellisiä tapahtumia

Levoniemi korostaa, että Koto on PK-35 Vantaan ottelutapahtumissa osa isompaa kokonaisuutta. Tarkoituksena on luoda viihteellinen tapahtuma, joka alkaa jo hyvissä ajoin ennen aloituspotkua.

– Pyrimme pitämään ottelutapahtumissa saman fiiliksen kuin ravintolassamme. Ystävällisyys ja hyvä asiakaspalvelu ovat meille tärkeitä. Pyrimme aina ottamaan kaiken huomioon ja palvelemaan ihmisiä mahdollisimman hyvin. En näe asiaa vain ravintolakulttuurin kautta, vaan olemme paikalle osana isompaa kokonaisuutta. Teemme PK-35 Vantaan kanssa yhteistyötä ja palvelemme ihmisiä. Levoniemi totesi.

– Anniskelualueella voi olla trubaduuri, stand-upia tai mitä muuta sitten keksimmekään. Kyse ei ole pelkästä ottelusta, vaan teemme siitä viihteellisen tapahtuman. On tärkeää saada stadionille vipinää jo ennen ottelua, jotta sinne voi tulla koko perheen voimin nauttimaan yhdessäolosta.

Punamustien ottelutapahtumien tarjontaan on tulossa Levoniemen mukaan pieniä mukavia uutuuksia.

– Anniskelupisteissämme on tarjolla myös nacholautanen, joka on keittiömestarimme ideoima. Lisäksi VIP-tilassa on aina lämmin ruoka ja aitioissa omat tarjoilunsa.

– Tapahtumissa on aina tarjolla olutta ja siideriä, mutta haluan tuoda mukaan myös naisnäkökulmaa. Sen vuoksi peleissä on tarjolla myös kuohuviiniä – tietysti piccolopulloissa! Se tuo tarjontaamme myös tietynlaista arvokkuutta, Levoniemi sanoi.

PK-35 Vantaan kehityspäällikkö Jukka Santalan mukaan Ravintola Koton ja Myyrmäen jalkapallostadionin etäisyys on hyvä. Lisäksi kyseessä on paikallinen toimija, jonka kanssa tehdystä yhteistyöstä on jo viime kaudelta hyviä kokemuksia.

– Näimme viime kaudella, että Koton kanssa kannattaa tehdä yhteistyötä. Haluamme yhteisöömme hyviä ihmisiä ja samalla haluamme vahvasti alueen yrittäjiä mukaan, Santala sanoi.

– Olemme todella iloisia siitä, että olemme löytäneet ammattilaiset hoitamaan tätä asiaa. Sen myötä voimme tarjota asiakkaillemme ammattimaisuutta ja viihteellisyyttä, myynti- ja markkinointijohtaja Jari Hautala kommentoi.

PK-35 Vantaan kausikortilla saa Ravintola Kotossa lounasbuffetin edullisempaan 9,30 hintaan.

Ravintola Koto
Vapaalantie 2 01650 Vantaa
Verkkosivut: www.ravintolakoto.fi
Facebook: https://www.facebook.com/kotoravintola

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.

Arkistot