Yksi Yhteinen

Luvassa jälleen vauhdikas jalkapalloviikonloppu

Punamustien seuraajilla ja jalkapallon ystävillä riittää myös tänä viikonloppuna paljon mielenkiintoista seurattavaa. PK-35 Vantaan miesten joukkue käyttää viikonlopun harjoitteluun, mutta Punamustien naiset pelaavat sunnuntaina kauden ensimmäisen kilpailullisen pelinsä. Lisäksi A-ja B-poikien SM-karsinnoissa pelataan jälleen tärkeitä otteluita.

PK-35:n ja VJS:n yhteisjoukkue jatkaa lauantai-iltapäivänä pelejään A-poikien SM-karsinnoissa, kun se kohtaa vieraskentällä Käpylän Pallon. Tähän mennessä PK-35/VJS on pelannut karsintasarjassa neljä ottelua, joista se on kerännyt lohkon neljänteen sijaan oikeuttavat viisi sarjapistettä. Edellisessä ottelussaan PK-35/VJS kärsi 1-2-tappion FC Espoolle, joten lauantaina joukkue haluaa palata jälleen voittojen tielle.

B-poikien SM-karsinnoissa PK-35 on voittanut neljästä ottelustaan kaksi hävinnyt kaksi. VJS sen sijaan on kerännyt pelaamistaan neljästä ottelusta yhden voiton ja yhden tasapelipisteen.

Joukkueiden keskinäinen ottelu päättyi PK-35:n 1-0-voitoon. Seuraavan ottelunsa PK-35 pelaa lauantaina, kun se kohtaa Talin hallissa HJK:n klo 17.15 alkaen. VJS sen sijaan isännöi FC Espoota Myyrmäki-hallissa niin ikään lauantaina klo 16.45 alkaen.

Punamustat mukana myös Suomen Cupissa

PK-35 Vantaan naisten joukkue pelaa sunnuntai-iltana vuoden ensimmäisen kilpaillullisen ottelunsa. Punamustien urakka Suomen Cupissa alkaa vierasottelulla Kakkosessa pelaavaa Helsingin Palloseuraa vastaan. Ottelu pelataan Talin hallissa sunnuntaina 28.2. klo 20.00.

Naisten edustusjoukkueen lisäksi Suomen Cupiin osallistuu myös PK-35, joka koostuu B-tyttöjen SM-sarjajoukkueen pelaajista. Joukkue aloitti cup-taipaleensa jo viime sunnuntaina, kun se kaatoi avauskierroksen ottelussa GFT:n peräti maalein 15-0. Punamustien tehokkain oli hattutempun iskenyt Mette Barck, mutta peräti yhdeksän eri pelaajaa kirjautti nimensä maalintekijätilastoihin.

PK-35 Vantaan miehet sen sijaan kohtaavat Suomen Cupin neljännellä kierroksella syksyn liigakarsinnoista tutun KTP:n. Ottelu pelataan perjantaina 18.3. klo 18.30 alkaen Arto Tolsa Areenalla Kotkassa.

Viikonlopun poiminnat

La 27.2. klo 15.00 KäPa – PK-35 A-poikien SM-karsinta, Talin halli
La 27.2. klo 16.45 VJS – FC Espoo B-poikien SM-karsinta, Myyrmäki-halli
La 27.2. klo 17.15 PK-35 – HJK B-poikien SM-karsinta, Talin halli
Su 28.2. klo 20.00 HPS – PK-35 Vantaa naisten Suomen Cup, Talin halli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com