UUTISET

Volotinen ja Diasonama jahtaavat A-poikien SM-sarjapaikkaa

5.2.2016

Osa PK-35 Vantaan miesten joukkueen pelaajista kilpailee kevättalvella kahdella rintamalla. Miesten Liigacup-otteluiden lisäksi muutamat Punamustien nuoret pelaajat jahtaavat paikkaa A-poikien SM-sarjassa. Samu Volotisen ja Bob Diasonaman mukaan SM-sarjapaikka on PK-35:n ja VJS:n yhteisen A-juniorijoukkueen ainoa tavoite.

Kymmenen joukkueen karsintalohkosta neljä parasta etenee suoraan SM-sarjaan. Lohkon viidenneksi ja  kuudenneksi sijoittuneet joukkueet pääsevät jatkokarsintaan. PK-35/VJS aloitti SM-karsintaurakkansa viime viikonloppuna 1-1-tasapelillä FC Honkaa vastaan. Volotinen ja Diasonama eivät olleet lopputulokseen täysin tyytyväisiä.

– FC Honka oli hyvä vastustaja, mutta mielestäni hävisimme siinä pelissä kaksi pistettä. Se olisi pitänyt voittaa, mutta he saivat lopussa harmillisen tasoituksen, Volotinen harmitteli.

– Se oli meiltä ihan hyvä peli, mutta mielestäni olisimme pystyneet paljon parempaankin, Diasonama arvioi.

Kaksikko on yhtä mieltä siitä, että joukkueella ei voi olla karsinnoissa muuta tavoitetta kuin SM-sarjapaikka.

– Se on tavoitteemme. Lähdemme ehdottomasti voittamaan jokaista peli. Tällä hetkellä meidän tilanteemme näyttää ihan hyvältä, Volotinen totesi.

– Haluamme voittaa jokaisen pelin. Kaikki tahtovat SM-sarjaan, Diasonama sanoi.

Molemmat ovat sitä mieltä, että SM-karsintapelit ja miesten joukkueen mukana harjoittelu täydentävät hyvin toisiaan. Etenkin maalivahtina pelaava Volotinen pitää tärkeänä, että hän pääsee pelaamaan hyviä otteluita A-poikien karsinnoissa.

– Totta kai se on hyvä saada minuutteja. SM-karsinnat ovat kuitenkin hauska tapahtuma. Siellä pelataan yhdeksän hyvätasoista peliä ja pääsemme taistelemaan pisteistä joka matsissa.

PK-35/VJS:n pelit jatkuvat huomenna kotiottelulla IFK Mariehamnia vastaan. Diasonama ei vielä tässä vaiheessa osannut sanoa tulevasta vastustajasta mitään. Viime kaudelta ahvenanmaalaisten kohtaamisesta on kuitenkin hyviä muistoja.

– Pelasimme viime vuonna heitä vastaan ja tein siinä matsissa hienon maalin. Se oli siisti maali: vasen ylänurkka!

A-poikien PK-35/VJS – IFK Mariehamn pelataan huomenna lauantaina 6.2. klo 15.00 Talin hallissa.

 

 

 

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.