UUTISET

Miesten vuoden ensimmäinen kotipeli huomenna

1.2.2016

Veikkausliigaan noussut PK-35 Vantaan miesten edustusjoukkue pelaa huomenna vuoden ensimmäisen kotiottelunsa. Kyseessä on kahden Liigacupin pirteästi aloittaneen joukkueen kohtaaminen, sillä Punamustien vieraaksi saapuu molemmat pelinsä voittanut FC Lahti. Ottelu pelataan huomenna tiistaina 2.2. klo 14.15 alkaen Myyrmäen jalkapallohallissa.

Punamustien vastustaja FC Lahti sijoittui viime kaudella Veikkausliigassa viidenneksi. Lahtelaiset ovat olleet tasaisia suorittajia noustuaan takaisin pääsarjaan kaudeksi 2012. Siitä lähtien FC Lahti on sijoittunut jokaisella kaudella Veikkausliigassa viiden parhaan joukkoon.

Molemmat joukkueet ovat pelanneet Liigacupissa jo kaksi ottelua. PK-35 Vantaa avasi otteluvuotensa maalittomalla tasapelillä turkulaisen FC Interin vieraana, mutta viime perjantaina maalihanat aukesivat toden teolla. Njazi Kuqi osui kertaalleen ja Lucas Kaufmann kahdesti, kun PK-35 Vantaa kaatoi paikallisvastustajansa HIFK:n Talissa selvin lukemin 0-3.

FC Lahti sen sijaan on voittanut molemmat Liigacupin ottelunsa. Avausottelussaan lahtelaiset kaatoivat HIFK:n lukemin 1-0 Mikko Kuninkaan maalilla. Toisessa ottelussaan FC Lahti voitti FC Interin 2-1. Inter-voitossa lahtelaisten maaleista vastasivat Mikko Hauhia ja Jasse Tuominen.

HIFK:n verkkoon maalin tehnyt Njazi Kuqi jatkaa edelleen Punamustien riveissä testipelaajana. Toisena testipelaajana mukana on Hassan Sesay, joka on harjoitellut joukkueen mukana jo kolme viikkoa.  PK-35 Vantaan sopimuspelaajista Lucas Kaufmann jää huomisesta ottelusta sivuun HIFK-ottelussa tulleen pienen vamman takia.

Molemmat aloittaneet vahvasti

PK-35 Vantaan päävalmentaja Shefki Kuqi on mielissään siitä, että joukkue pääsee vihdoin kahden vierasottelun jälkeen pelaamaan kotikentällään. Kuqin mukaan vuoden ensimmäinen kotiottelu on aina erityinen hetki.

– Kyseessä on jälleen ihan jännä ottelu. Liigacupin pelit ovat kuitenkin panoksellisia otteluita. Kun katsoo muiden joukkueiden tuloksia, näissä peleissä on pelattu aika paljon ristiin. Liigacupin peleissä kaikki joukkueet kokeilevat vielä omia juttujaan, Kuqi tuumi.

– Pelissä saa käyttää viisi vaihtoa. Voi olla, että käytämme huomenna jopa ne kaikki.

Kuqin mukaan Punamustien pelillinen ilme oli perjantain HIFK-ottelussa pirteä, mikä lupaa hyvää myös tiistain kotiotteluun.

– Viime pelissä oli hienoa nähdä se selkeä ero, kun olimme treenanneet viikon pidempään. Liike ja pallotuntuma olivat ihan erilaisia.

Tulevaa vastustajaa Kuqi ei halunnut vielä tässä vaiheessa arvioida kovin tarkasti, sillä moni joukkue on muuttunut talven aikana paljon. Tuloksellisesti FC Lahti on aloittanut Liigacupin vahvasti, joten ennakkoasetelmat otteluun ovat mielenkiintoiset.

– Kaikki sanovat, että FC Lahti on muuttunut paljon. Huomenna näemme, millaisia pelaajia he ovat saaneet riveihinsä. He saivat kuitenkin Liigacupiin hyvän startin voittamalla HIFK:n ja FC Interin. He johtavat lohkoa, mutta myös me olemme aloittaneet hyvin.

 

Liput otteluun maksavat aikuisille 10 euroa ja lapsille sekä muille alennusryhmäläisille (opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet,  työttömät) 5 euroa. Huomioithan, että jalkapallohallin lipunmyynnissä on käytössä vain käteismaksu. Sisäänkäynti ja lipunmyyntipiste sijaitsevat hallin Raappavuorentien puoleisessa päädyssä.

Ottelulippuja voi ostaa myös ennakkoon osoitteesta www.lippuautomaatti.fi/pk35vantaa.

PK-35 Vantaa – FC Lahti pelataan tiistaina 2.2. klo 14.15 alkaen Myyrmäen jalkapallohallissa.

 

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.

Arkistot