UUTISET

Infoa Liigacupin kotiotteluihin saapuville

1.2.2016

 

PK-35 Vantaan kotiottelut Liigacupissa alkavat huomenna, kun FC Lahti vierailee Myyrmäessä. Punamustien toinen kotiottelu pelataan lauantaina 13.2. HJK:ta vastaan. Molemmat ottelut pelataan Myyrmäen jalkapallohallissa, joten ottelujärjestelyt eroavat hieman jalkapallostadionilla pelattavista kotiotteluista.

 

PK-35 Vantaan kotiottelut Liigacupissa

Ti 2.2. klo 14.15                           PK-35 Vantaa – FC Lahti           Myyrmäen jalkapallohalli

La 13.2. klo 14.45                        PK-35 Vantaa – HJK                   Myyrmäen jalkapallohalli

 

Lipunmyynti

Liput otteluihin maksavat aikuisille 12 euroa ja lapsille sekä alennusryhmäläisille (opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät) 6 euroa. Hinnat sisältävät Lippuautomaatin palvelumaksun. Ottelulippuja voi hankkia ennakkoon osoitteesta www.lippuautomaatti.fi/pk35vantaa.

Ottelun lipunmyyntipiste sijaitsee jalkapallohallin Raappavuorentien puoleisessa päädyssä. Huomioithan, että jalkapallohallin lipunmyyntipisteessä on käytössä ainoastaan käteismaksu.

Liigacupin kotiotteluissa on myös mahdollisuus ostaa Punamustien kausikortteja käteismaksulla tai tilata kortin laskulla.

 

Media-akkreditoinnit Liigacupin otteluihin

PK-35 Vantaan Liigacupin kotiotteluissa kaikilta median edustajilta vaaditaan ennakkoilmoittautuminen. Ennakkoilmoittautuneiden median edustajien kulku halliin tapahtuu pääsisäänkäynnin kautta. Medialle on varattu paikat jalkapallohallin yläparvelta.

Voit ilmoittaa saapumisestasi sähköpostitse osoitteeseen info@pk35vantaa.fi.

 

 

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.

Arkistot