Yksi Yhteinen

A-poikien SM-karsinta käyntiin lauantaina

PK-35:n ja VJS:n yhteinen akatemiajoukkue on mukana ensi viikonloppuna alkavassa A-poikien SM-karsinnassa. Joukkue saavutti SM-karsintapaikan voitettuaan viime syksynä oman lohkonsa A-poikien Ykkösessä. PK-35/VJS:n karsintaurakka alkaa FC Hongan vieraana lauantaina 30.1. klo 20.15 Esport Arenalla.

SM-karsinta pelataan kahdessa kymmenen joukkueen lohkossa, joiden neljä parasta etenevät SM-sarjaan. Lisäksi lohkojen sijoille viisi ja kuusi sijoittuneet joukkueet pelaavat jatkokarsinnan kahdesta viimeisestä SM-sarjapaikasta.

A-poikien joukkueessa nähtäneen myös useita PK-35 Vantaan miesten pelaajaringistä tuttuja pelaajia. Miesten joukkueen mukana harjoitelleet Bob Diasonama, Samu Volotinen, Altin Ademaj ja Ahmed Said Ahmed ovat pelanneet myös A-poikien pelejä. Joukkueen valmennuksesta vastaavat Teemu Savukoski, Marko Kolsi ja Ville Vepsäläinen.

Niin ikään viikonloppuna alkavassa B-poikien SM-karsintasarjassa PK-35 ja VJS ovat kumpikin mukana omilla joukkueillaan.

PK-35/VJS:n ottelut A-juniorien SM-karsinnoissa

La 30.1. klo 20.15                        FC Honka – PK-35/VJS              Esport Arena

La 6.2. klo 15.00                           PK-35/VJS – IFK Mariehamn Talin halli

La 13.2. klo 13.15                        KaaPo – PK-35/VJS                    Kaarinan keinonurmi