UUTISET

Miehet palasivat harjoituksiin

11.1.2016

Viime kauden päätteeksi Veikkausliigaan noussut PK-35 Vantaa kokoontui maanantaina vuoden ensimmäisiin harjoituksiin. Vanhojen tuttujen lisäksi maanantainaamun harjoituksissa oli myös uusia kasvoja, kun Punamustien uudet sopimuspelaajat liittyivät mukaan.

Uusi sarjataso tuo mukanaan myös uudet haasteet, joten joukkue saapui uuden kauden ensimmäisiin harjoituksiin täynnä intoa. PK-35 Vantaan vuoden ensimmäinen ottelu pelataan jo perjantaina 22.1., kun joukkue matkaa Liigacupissa turkulaisen FC Interin vieraaksi.

Masar Ömer

”Nyt on ihan hyvät fiilikset, kun treenit taas alkavat. Taas on uusi kausi tulossa ja uusia tyyppejä joukkueessa, ja tietysti vanhoje tuttujen kanssa on kiva pelata. Loman aikana otettiin ehkä jopa liian rauhallisesti, mutta nyt painetaan taas hommia. Tehtyäni jatkosopimuksen tänne, pääsen maistamaan myös liigapelejä. Nyt pitää taas laittaa kaikki peliin!”

Konsta Rasimus

”Lähden harjoituskauteen erittäin hyvillä mielin. Vähän jo poltteli päästä taas pyörimään pallon kanssa. Peleihinkään ei ole liikaa aikaa, joten on kiva lähteä niitäkin kohti. Totta kai se tuo aina lisää intoa, kun pelataan korkeammalla tasolla. Haasteet ovat kovemmat ja taso on kovempi, joten myös palkinnot ovat mahdolliset kovemmat.”

 

Punamustien kausikortit ovat nyt myynnissä osoitteessa www.lippuautomaatti.fi/pk35vantaa. Yhdellä yhteisellä kortilla näet samalla hinnalla kaikki Punamustien Veikkausliigan, Naisten Liigan, Suomen Cupin ja Liigacupin kotiottelut.

 

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.

Arkistot