UUTISET

Naisten harjoitusotteluita sovittuna

8.1.2016

PK-35 Vantaan naisten joukkue on sopinut talven harjoitusotteluitaan. Vuoden ensimmäinen harjoitusottelu on edessä jo huomenna, kun PK-35 Vantaa kohtaa PK Keski-Uusimaan 02-poikien joukkueen. Poikajoukkuetta vastaan pelataan myös lauantaina 16.1., kun vastaan asettuvat FC Espoon 01-pojat.

Ensimmäinen ottelu Naisten Liigan joukkuetta vastaan pelataan lauantaina 23.1. Silloin PK-35 Vantaa vierailee FC Hongan luona Espoossa. TPS sen sijaan saapuu Punamustien vieraaksi helmikuussa ja FC Honka maaliskuussa.

Harjoituskauden otteluohjelma täydentyy vielä myöhemmin ja muutokset ovat mahdollisia, mutta tiedotamme niistä hyvissä ajoin omilla viestintäkanavillamme.

PK-35 Vantaa on mukana myös naisten Suomen Cupissa, jossa se kohtaa ensimmäisellä kierroksella Helsingin Palloseuran. Alempisarjalaisena HPS saa ottelupariin kotiedun, joten Punamustien cup-taival alkaa vierasottelulla. Ottelun ajankohta selviää myöhemmin.

 

Naisten sovitut harjoitusottelut

La 9.1. klo 14.30                           PK-35 Vantaa – PKKU P02               Myyrmäen jalkapallohalli

La 16.1. klo 14.30                        PK-35 Vantaa – FC Espoo P01           Myyrmäen jalkapallohalli

La 23.1. klo 20.00                        FC Honka – PK-35 Vantaa                 Ratiopharm Arena (Espoo)

La 27.2. klo 14.30                        PK-35 Vantaa – TPS                             Myyrmäen jalkapallohalli

La 19.3. klo xx.xx                        PK-35 Vantaa – FC Honka                   Myyrmäen jalkapallostadion

 

 

Punamustien kausikortit ovat nyt myynnissä osoitteessa www.lippuautomaatti.fi/pk35vantaa. Yhdellä yhteisellä kortilla näet samalla hinnalla kaikki Punamustien Veikkausliigan, Naisten Liigan, Suomen Cupin ja Liigacupin kotiottelut.

 

 

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.

Arkistot